Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Tronsmart Halo 200 juhtmevaba Bluetooth-kõlar mikrofoniga (must)

  • 203.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 68 €
Kaubamärgid Tronsmart
Kauba ID: 1461536
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta Bluetoothi kõlar Tronsmart Halo 200 mikrofoniga (must)

Tronsmartiga avastate oma lemmiklaulude uusi tahke! Tänu kõlari suurele kuni 120 W väljundvõimsusele saate nautida suurepärast heli ja karget bassi. Lisaks saate seadet kasutada ka toitepangana tänu sisseehitatud USB-A pordile. Lisaks saate pidude ajal ühendada mikrofoni (kaasas) või kitarri ja veelgi rohkem muusikasse sukelduda.

Tronsmart/Halo-200-mikrofon-must/7

Võimas heli

Tronsmarti juhtmevaba Bluetooth-kõlar on tõeline jõuallikas, mis annab kuni 120 W võimsust. Selle tulemusena pakub see enneolematuid, kargeid bassi ja kristallselgeid kõrgeid helisid. See sobib ideaalselt kõigile, kes hindavad helikvaliteeti ja ei taha loobuda juhtmevaba tehnoloogia mugavusest. Veelgi enam, intuitiivse Tronsmarti rakendusega saate kohandada heli ja valgust vastavalt oma eelistustele, luues täiusliku keskkonna koduseks meelelahutuseks või sõpradega peoks.

Tronsmart/Halo-200-mikrofon-must/4

Juhtmeta ühendus

Tronsmart seadmed on varustatud kaasaegse ja töökindla Bluetooth 5.3 ühendustehnoloogiaga, mis tagab stabiilse ja kiire ühenduse vastuvõtva seadmega ka kuni 10 meetri kaugusel. See võimaldab teil ruumis vabalt liikuda, muretsemata heli edastamise häirimise pärast. Lisaks on kõlar IPX4 sertifikaadiga veekindel, mis tähendab, et see on vastupidav juhuslikele pritsmetele, mistõttu on see ideaalne kaaslane basseini ääres või rannas lõõgastudes.

Tronsmart/Halo-200-mikrofon-must/10

Valgusefektid

Tronsmarti juhtmevaba kõlar ei paku mitte ainult suurepärast heli, vaid avaldab muljet ka valgusefektidega, mis kindlasti muudavad iga peo säravaks. Varustatud 5 erineva valgustusrežiimiga, võlub see peol kõiki. Katsetage värve ja järjestusi, et luua unikaalseid ja pilkupüüdvaid efekte, mis sobivad ideaalselt muusika rütmidega ja loovad külalistele ühise pidutsemise meeleolu.

Tronsmart/Halo-200-mikrofon-must/9

Veelgi rohkem võimalusi

Tronsmarti seade avab ukse uutele võimalustele. See võimaldab teil ühendada mikrofoni (mis on kaasas) ja kitarri, muutes selle ideaalseks valikuks pürgivatele muusikutele, kes soovivad oma oskusi näidata. MÄRGE. Enne kitarri ühendamist keerake kindlasti mikrofoni helitugevust, kasutades mikrofoni helitugevuse nuppu, et saavutada tasakaal. Kitarri väljundsignaal on suurem kui mikrofoni oma, seega on oluline säilitada nende kahe vahel õige tasakaal, et vältida moonutusi ja säilitada selgust.

Tronsmart/Halo-200-mikrofon-must/8

Pikk tööaeg

Juhtmeta Bluetooth-kõlar on loodud pakkuma teie muusikavajaduste jaoks kauakestvat tuge. See on varustatud võimsa 15 000 mAh akuga ja pakub pikki tunde. Kui LED-tuled on välja lülitatud, võib kõlar töötada kuni 18 tundi (50% helitugevusel), karaoke funktsiooni kasutamisel on tööaeg kuni 10 tundi (60% helitugevusel). See muljetavaldav jõudlus tähendab, et saate nautida oma lemmiklugusid terve päeva või isegi öö läbi, muretsemata seadme aku tühjenemise pärast.

Tronsmart/Halo-200-mikrofon-must/6

PowerBank funktsioon

Juhtmevaba Bluetooth-kõlar ei paku mitte ainult erakordset helikvaliteeti, vaid on ka tõestanud, et see on kaasaskantav. Sisseehitatud USB-A-port võimaldab laadida seadmeid isegi väljas olles, kui juurdepääs pistikupesale võib olla piiratud. Kõlaril on funktsioon, mis tuvastab automaatselt ühendatud seadme ja alustab selle laadimist, kui laadimiskaabel on ühendatud USB-A porti toiterežiimis. Nüüd ei pea te muretsema, et teie seadmed peo või reisi ajal tühjaks saavad – kõlar ei paku teile mitte ainult suurepärast muusikat, vaid võimaldab laadida ka vajalikke vidinaid.

Tronsmart/Halo-200-mikrofon-must/5

Kaasas

  • 1 x Tronsmart Halo 200 kaasaskantav kõlar
  • 1 x 3,5 mm helikaabel
  • 1 x vahelduvvoolu toitejuhe
  • 1 garantiikaart
  • 1 x kasutusjuhend
  • 1 SoundPulse® kaart
  • 1 mikrofon karaoke jaoks
Direktor Tronsmart
Mudel Halo 200
Värv Must
Bluetoothi versioon 5.3
Heli kodekid SBK
Bluetoothiga ühilduv A2DP/AVRKP/HSP
Edastuskaugus 10 m
Sagedusvahemik 50Hz-20kHz
Mänguaeg LED väljas: kuni 18 tundi (50% helitugevusel); Karaoke: kuni 10 tundi (60% helitugevusega)
Aku mahutavus 15000 mAh (10,8 V / 5000 mAh)
Toiteallikas 100–240 VAC ~ 50/60 Hz
Laadimisaeg 3,5 tundi
väljundvõimsus 120 W
IP kaitseaste IPX4
Sagedusvahemik 2402-2480 MHz
Maksimaalne saatevõimsus 4 dBm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles