Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Tronsmart Force X juhtmeta Bluetoothi kõlar (must)

Tronsmart Force X juhtmeta Bluetoothi kõlar (must)
Laos
  • 83.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 28 €
Kaubamärgid Tronsmart
Kauba ID: 1463201
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta Bluetoothi kõlar Tronsmart Force X (must)

Sisenege helimaailma ja muutke oma muusikakogemust igaveseks juhtmevaba kõlariga Tronsmart Force X. Kahe passiivsete radiaatoritega kõlaritega kõlar pakub vapustavat stereoheli. Samuti pakub see kolmeribalist ekvalaiseri funktsiooni, mis võimaldab teil heli oma maitse järgi kohandada. Kombineerides 2 kõlarit, saate luua helisüsteemi. IPX6 sertifikaadiga vastupidav disain muudab selle ideaalseks välitegevusteks. Lisaks toimib see teile ka akuna, et saaksite kiiresti oma nutitelefoni energiat täiendada. Üks laadimine kestab 13 tundi ja Bluetooth 5.0 tagab stabiilse ühenduse. Praktilised nupud võimaldavad seadet mugavalt juhtida.

Tronsmart/Force-X/5

Kõrge helikvaliteet

Täiustatud 2.1-kanalilise süsteemiga, millel on 4 kõlarit ja 2 passiivset radiaatorit, pakub Tronsmart Force X kõrgeima kvaliteediga heli. Selle tulemusel on teie muusika puhtam ja heli rikkalikum. Seade on loodud ka kõige peenemate detailide täpseks reprodutseerimiseks. Kogete muljetavaldavat ruumilist helipilti ja Boost SoundPulse Audio tehnoloogia tagab kristallselguse isegi kõige kõrgemal helitugevusel. Selle tulemusena avastate muusikas täiesti uusi tahke.

Tronsmart/Force-X/1

Erinevad ühendusviisid

Tronsmart Force X kõlar kasutab Bluetoothi versiooni 5.0 tehnoloogiat, et tagada sujuv ühendus teie seadmetega. Edastusulatus ulatub 18 meetrini, nii et saate nautida liikumisvabadust helikvaliteeti kaotamata. Saate selle ühendada ka ühilduva seadmega kaasasoleva AUX-kaabli abil, kasutada Micro SD/TF-kaardi pesa või kasutada kaasaskantavat USB-draivi.

Tronsmart/Force-X/8

Kasutusmugavus

Seadme juhtpaneelilt leiate praktilised nupud mugavaks kasutamiseks. Seadme sisselülitamiseks, loo muutmiseks, ekvalaiseri seadete reguleerimiseks, hääleabi aktiveerimiseks või sissetulevale kõnele vastamiseks vajutage lihtsalt vastavat nuppu. Lisaks võimaldab True Wireless Stereo Pairing ühendada kaks Force X kõlarit võimsaks stereosüsteemiks, mis raputab iga peo ja ei jäta kedagi lahkuma.

Tronsmart/Force-X/9

Läbimõeldud disain

Kõlari kompaktsed mõõtmed (260 x 86 x 106 mm) ja praktiline rihm muudavad selle kaasaskandmise lihtsaks. Must värvilahendus annab sellele elegantse ja moodsa välimuse, mis sobib hästi iga seadega. Lisaks on Force X-l IPX6 sertifikaat, mis tähendab, et see on veekindel. Võtke see muretult kaasa õueseiklustele või randa – laske oma lemmikheliribal alati endaga kaasas käia!

Tronsmart/Force-X/7

Pikk tööaeg ja akupanga funktsioon.

Kas soovite kuulata muusikat ilma katkestusteta? Muidugi teeksid! Force X pakub kuni 13 tundi pidevat helinaudingut 50% helitugevusega. Selle laadimisaeg on umbes 3-4 tundi. Pealegi, kui sündmuse ajal on teie nutitelefon peaaegu tühjaks saanud, pole see oluline! Tronsmart kõlar on ka kaasaskantav aku, mis täiendab kiiresti teie seadme energiat.

Tronsmart/Force-X/2

Sisaldab:

  • Juhtmeta kõlar
  • Vöö
  • USB-C laadimiskaabel
  • AUX kaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja Tronsmart
Mudel X-Force
Värv must
Bluetoothi versioon 5.0
Heli dekodeerimine SBK
Bluetoothiga ühilduv A2DP V1.3, AVRCP V1.4, HFP V1.6
Bluetoothi leviala kuni 18 m
Sagedusvahemik 20Hz-20kHz
Töötunnid Kuni 13 tundi (50% mahuga)
Aku mahutavus 10000 mAh
Laadimisaeg 3-4 tundi
Veekindel IPX6
Võimsus 60 W
Sissepääs 5V/3A (USB-C port)
Mõõtmed 260 x 86 x 106 mm
Kaal 1,68 kg

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles