Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Tronsmart Force Max juhtmeta Bluetooth-kõlar (must)

Tronsmart Force Max juhtmeta Bluetooth-kõlar (must)
Laos
  • 112.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 37.66 €
Kaubamärgid Tronsmart
Kauba ID: 1463200
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta kõlar Tronsmart Force Max Bluetooth (must)

Tronsmart Force Max on juhtmevaba kõlar, millel on 4 kõlarit ja 2 passiivset radiaatorit, mis pakuvad vapustavat stereoheli. Samuti pakub see kolmeribalist ekvalaiseri funktsiooni, mis võimaldab teil kohandada heli vastavalt teie isiklikele eelistustele. Kombineerides 2 kõlarit, saate luua helisüsteemi. IPX6 sertifikaadiga vastupidav disain muudab selle ideaalseks välitegevusteks. Lisaks toimib see teile ka akuna, et saaksite kiiresti oma nutitelefoni energiat täiendada. Üks laadimine kestab 13 tundi ja Bluetooth 5.0 tagab stabiilse ühenduse. Praktilised nupud võimaldavad seadet mugavalt juhtida.

Tronsmart/Force Max/2

Kõrge helikvaliteet

4 kõlari ja 2 passiivse radiaatoriga täiustatud kanalite süsteemiga Tronsmart Force Max pakub kõrgeima kvaliteediga heli. Tulemuseks on selgem muusika ja rikkalikum heli. Seade on loodud ka kõige peenemate detailide täpseks reprodutseerimiseks. Kogete muljetavaldavat ruumilist helipilti ja Boost SoundPulse Audio tehnoloogia tagab kristallselguse isegi kõige kõrgemal helitugevusel. Tänu sellele avastad muusikas täiesti uusi tahke.

Tronsmart/Force Max/1

Erinevad ühendusviisid

Tronsmart Force Max kõlar kasutab Bluetoothi versiooni 5.0 tehnoloogiat, et tagada sujuv ühendus teie seadmega. Edastusulatus ulatub 18 meetrini, nii et saate nautida liikumisvabadust helikvaliteeti kaotamata. Saate selle ühendada ka ühilduva seadmega kaasasoleva AUX-kaabli abil, kasutada Micro SD/TF-kaardi pesa või kasutada kaasaskantavat USB-draivi.

Tronsmart/Force Max/8

PowerBank funktsioon

Tronsmart Force Max ei ole tavaline kõlar, see on ka kaasaskantav aku! Muljetavaldava 15 000 mAh akuga saab seade olla teie seadmete toiteallikaks. Kui teie nutitelefon, tahvelarvuti või muu vidin hakkab tühjaks saama, ühendage see lihtsalt kõlariga ja nautige seda isegi pikkade reiside või telkimise ajal!

Tronsmart/Force Max/7

Kasutusmugavus

Kõlarite juhtpaneelilt leiate praktilised nupud lihtsaks kasutamiseks. Selle sisselülitamiseks, loo muutmiseks, ekvalaiseri seadete reguleerimiseks, hääleabi aktiveerimiseks või sissetulevale kõnele vastamiseks vajutage lihtsalt vastavat nuppu. Seade toetab ka True Wireless Stereo (TWS) tehnoloogiat, mis võimaldab ühendada kaks Force Max kõlarit. Sidumisprotsess on lihtne ja probleemivaba, nii et saate kiiresti luua võimsa helisüsteemi, mis täidab teie ruumi.

Tronsmart/Force Max/5

Läbimõeldud disain

Kõlari kompaktne suurus (258 x 85 x 153 mm) ja praktiline rihm muudavad selle kaasaskandmise lihtsaks. Must värvilahendus annab sellele elegantse ja kaasaegse välimuse, mis sobib sujuvalt igasse keskkonda. Lisaks kinnitab IPX6 reiting selle suurt vastupidavust.

Tronsmart/Force Max/4

Pikk tööaeg

Tronsmart Force Max pakub teile vajalikku jõudlust. Tänu 15 000 mAh akule võimaldab kõlar 50% helitugevusel kuni 13 tundi pidevalt muusikat esitada. See tähendab, et saate nautida oma lemmiklugusid terve päeva, ilma et peaksite neid sageli laadima. Laadimisaeg on umbes 4-5 tundi.

Tronsmart/Force Max/3

Sisaldab:

  • Juhtmeta kõlar
  • Vöö
  • USB-C laadimiskaabel
  • AUX kaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja Tronsmart
Mudel Tugevus Max
Värv must
Bluetoothi versioon 5.0
Heli dekodeerimine SBK
Bluetoothiga ühilduv A2DP V1.3, AVRCP V1.4, HFP V1.6
Bluetoothi leviala kuni 18 m
Sagedusvahemik 20Hz-20kHz
Toimimisaeg Kuni 13 tundi (50% mahuga)
Aku mahutavus 15000 mAh
Laadimisaeg 4-5 tundi
Veekindel IPX6
Võimsus 80 W
Sissepääs 5V/3A (USB-C port)
Mõõtmed 258 x 85 x 153 mm
Kaal 2,54 kg

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles