Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Tronsmart Bang Max EU Plug juhtmeta Bluetoothi kõlar (must)

Tronsmart Bang Max EU Plug juhtmeta Bluetoothi kõlar (must)
Pole laos
  • 184.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 61.66 €
Kaubamärgid Tronsmart
Kauba ID: 1463199
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Tronsmart Bang Max juhtmeta Bluetooth-kõlar EU pistikuga (must)

Tahad pidu pidada või sõpradega aega mõnusamaks muuta? Tronsmart Bang Max kõlar sobib teile ideaalselt! See paistab silma suure, kuni 130 W väljundvõimsuse ja kolmesuunalise helisüsteemi poolest. Lisaks pole enam kaableid sassis – see seade on varustatud Bluetooth-tehnoloogiaga ja on ka IPX6 veekindel, et kogemus oleks veelgi parem.

Tronsmart/Bang-max-EU-Plug/3

Suurepärane helikvaliteet

See juhtmevaba kõlar võimaldab teil nautida muusikat kõikjal, kus viibite. Sellel on 130 W võimsus ja heliplussi tehnoloogia valjema heli jaoks. Lisaks tagab see tänu kolmesuunalisele helisüsteemile võimsa bassi ja selged kõrged helid. Lisaks on teil võimalus ühendada 2 kõlarit veelgi suurema efekti saavutamiseks!

Tronsmart/Bang-max-EU-Plug/5

Kasutusmugavus

Tronsmart Bang Max kõlar võimaldab teil kohandada ekvalaiseri sätteid spetsiaalses rakenduses nii, et see töötaks nii, nagu teile kõige rohkem meeldib! Lisaks muudavad mitmed valgustusrežiimid teie peod veelgi atraktiivsemaks. Seadmega saab ühendada ka kitarri või mikrofoni, kuna see on varustatud vastavate sisenditega. Tronsmartiga ei pea te end piirama!

Tronsmart/Bang-max-EU-Plug/7

Läbimõeldud disain

Kas olete mures kõlarite äkilise tühjenemise pärast? Tronsmarti abil saate neist hirmudest loobuda! Bang Max võib töötada kuni 24 tundi, nii et võite olla kindel, et see on kasutusvalmis, kui seda vajate. Veelgi enam, sellel on ka IPX6 veekindlus, mis muudab selle pritsmekindlaks, nii et saate seda vihmase ilmaga rannas ohutult kasutada.

Tronsmart/Bang-max-EU-Plug/6

Lubatud.

  • 1 x Tronsmart Bang kaasaskantav peokõlar
  • 1 x 3,5 mm helikaabel
  • 1 x C-tüüpi laadimiskaabel
  • 1 garantiikaart
  • 1 x kasutusjuhend
Tootja Tronsmart
Mudel Bang max, EU pistik
Värv Must
Võimsus 130 W
Töötunnid OKEI. 24 tundi
Veekindel IPX6

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles