Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Tristar FR-6980 mini-krõbeda fritüüri

  • 54.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 18.33 €
Kaubamärgid Tristar
Kauba ID: 1775373
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Tristar FR-6980 Mini Crispy Fryer on ideaalne, kui otsite kompaktset õhufritüüri. Mini Crispy Fryer kasutab kiiret õhukonvektsiooni, mis võimaldab küpsetada, praadida, röstida ja grillida ilma õli kasutamata. Palju tervislikum ja vähem lõhnu.

Kompaktne disain
Tristar Mini Crispy Fryer on tänu nutikale disainile väga kompaktne. Oma 2-liitrise mahuga ei võta see liiga palju ruumi. Sellest piisab, et valmistada korraga kaks portsjonit friikartuleid. Küll aga saab õhkfritüüris praadimise, grillimise, röstimise või küpsetamise teel valmistada igasuguseid toite. See võimaldab valmistada erinevat tüüpi toite: muffinitest, küpsistest ja rullidest kanaliha, kartulite, köögiviljade ja kalani.

Tervislik ja lihtne
Tristar Mini Crispy Fryer juhtimine on väga lihtne. Aja ja temperatuuri valija abil saate alati oma roa jaoks õiged seadistused leida. Temperatuuri saab seadistada vahemikus 80⁰C kuni 200⁰C ja alarmiga taimerit saab seadistada kuni 30 minutini. Tänu kiirele õhukonvektsioonile saate kõige krõbedama tulemuse ilma õlita või vähese õliga. Seetõttu on see ka eriti tervislik!

Võimas ja praktiline
Tristar Mini Crispy Fryer võimsus on 1000 W, mistõttu on see lühikese aja jooksul kuum. Kasutamise hõlbustamiseks on õhufritüüril mittenakkuva kate, nii et te ei pea muretsema põletamise või puhastamise pärast.

Ohutu kasutada
FR-6980 mini-krõbeda fritüüri kasutamine on samuti väga ohutu. Õhkfritüür on varustatud ülekuumenemiskaitsega, nii et te ei pea fritüüri ülekuumenemise pärast muretsema. Tänu lahedale puutekäepidemele saate korvi alati turvaliselt puudutada. Lõpuks seisab krõbeda fritüür tänu libisemiskindlatele jalgadele alati teie töölaual stabiilselt.

Tristar pakub kõigile toodetele 24-kuulist garantiid.

Mis on karbis?
Tristar Mini Crispy Fryer, eemaldatav korv, kasutusjuhend

Tristar FR-6980 krõbeda fritüüri valimise põhjused: kompaktne disain, et fritüür ei võtaks teie kodus ega haagissuvilas liiga palju ruumi. Sobib praadimiseks, küpsetamiseks, röstimiseks ja grillimiseks tänu kiirele õhukonvektsioonile. Eriti krõbe ja hammustus ka ilma õli kasutamine Ohutu kasutada koos jaheda puutetundliku käepideme, ülekuumenemiskaitse ja libisemiskindlate jalgadega. Lihtne juhtida analoogjuhtpaneeliga, millel on aja ja temperatuuri lüliti.

Tristar FR-6980 mini-krõbeda fritüüri. Toote tüüp: Kuuma õhu fritüür, Mahutavus: 2 L, Temperatuur (min): 80 °C. Konstruktsiooni tüüp: Ühekordne, Toote värv: Must, Hõbedane, Juhtimistüüp: Rotary. Võimsus: 1000 W. Laius: 250 mm, Sügavus: 250 mm, Kõrgus: 300 mm. Tooteid alusel: 60 tk, Master (välimine) korpuse laius: 442 mm, Master (välimine) korpuse pikkus: 502 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles