Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Trimmer / lemmikloomalõikur Oneisall P2 (kuldne)

Trimmer / lemmikloomalõikur Oneisall P2 (kuldne)
Pole laos
  • 30.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.33 €
Kaubamärgid Oneisall
Kauba ID: 1729658
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Lemmikloomade hoolduslõikur Oneisall P2 (kuldne)

Oneisall P2 lõikemasin on suurepärane tööriist igale lemmikloomaomanikule, kes otsib lihtsalt kasutatavat, ohutut ja tõhusat lahendust oma karvase sõbra hooldamiseks. Selle madal müratase, juhtmevaba disain ja ühe lülitiga töötamine muudavad selle erakordselt praktiliseks valikuks. Lisaks võimaldab erinevate lisaseadmete komplekt täpset kärpimist ning selle kuldne värv lisab elegantsi. Komplekt sisaldab ka praktilisi tarvikuid, nagu käärid, kamm ja puhastushari, mistõttu on see teie lemmiklooma jaoks täielik hoolduslahendus.

Madal müratase

Oneisall P2 klipper paistab silma madala, vaid 50 dB, müratasemega, mis on müratundlike loomade jaoks ülioluline. See tagab, et koerad ja kassid on hooldamise ajal vähem stressis, pakkudes mugavamat ja turvalisemat kogemust nii lemmikloomale kui ka omanikule.

Juhtmevaba disain

Lõikeri juhtmevaba konstruktsioon tagab hoolduse ajal mugavuse ja liikumisvabaduse. Nööride puudumine välistab takerdumise ohu ja võimaldab hõlpsalt ümber looma manööverdada, eriti abiks raskesti ligipääsetavate kohtade hooldamisel.

Lihtne kasutamine

Lõikeri käivitamine on uskumatult lihtne – vaid üks lüliti. See muudab selle ideaalseks seadmeks isegi inimestele, kellel pole lemmikloomade hooldamise kogemust. Arusaadav töö hõlbustab kiiret ja tõhusat karusnaha lõikamist ilma keeruka ettevalmistuseta.

Mitmekülgsed manused

Komplekt sisaldab kuut erineva pikkusega (3, 5, 9, 12, 15 ja 18 mm) lisaseadet, mis võimaldavad lõikepikkust täpselt reguleerida vastavalt lemmiklooma vajadustele. See võimaldab kasutajal hõlpsasti kohandada lõikepikkust, mis sobib ideaalselt erinevat tüüpi karusnaha ja hooldusstiilide jaoks.

Lihtne puhastamine

Lõikelõikuri terad on kergesti eemaldatavad ja puhastatavad, muutes seadme puhtuse säilitamise oluliselt lihtsamaks ja tagades selle pikema eluea. Kaasasolev puhastushari hõlbustab veelgi korrapärast lõikuri hügieenihooldust.

Tehnilised andmed

Kaubamärk: Oneisall

Mudel: P2

Värv: Kuldne

Mõõdud: 10 x 8,2 cm

Kaal: 558 g

Müratase: 50dB

Clipper x 1 Manus x 6
Laadija x 1 Clipperi õli x 1
Käärid x 1 Kamm x 1
Puhastushari x 1

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles