Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Trimmer / lemmikloomalõikur Oneisall DTJ-002 (kuldne)

Trimmer / lemmikloomalõikur Oneisall DTJ-002 (kuldne)
Laos
  • 31.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.66 €
Kaubamärgid Oneisall
Kauba ID: 1729659
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Oneisall DTJ-002 lemmikloomade trimmer/lõikurid (sinine-hall)

Oneisall DTJ-002 lemmikloomatrimmer on ideaalne lahendus igale lemmikloomaomanikule, kes otsib tõhusat ja stressivaba viisi oma lemmikloomade suurepärases seisukorras hoidmiseks. See sinakashall trimmimudel, mis ühendab endas madala mürataseme, kauakestva aku ja kasutusmugavuse, on ideaalne valik hoolivatele omanikele.

Madal müratase: mugavus teie lemmikloomale

Oneisall DTJ-002 trimmeri peamine omadus on selle vaikne töö. Väljastades vaid 50 dB müra, tagab see loomadele mugavuse hooldamise ajal, minimeerides stressi ja ärevust. See on ideaalne lahendus tundlikele loomadele, kes kardavad valju müra.

Pikk tööaeg: usaldusväärne aku

2500 mAh aku mahutavusega Oneisall DTJ-002 trimmer pakub pikka tööaega, ilma et oleks vaja sagedast laadimist. Analoogaku laetuse indikaator teeb laadimise oleku jälgimise lihtsaks, tagades seadme alati kasutusvalmis.

Kaks hoolduskiirust

Trimmeril on kaks hoolduskiirust, mis võimaldavad teil kohandada seadme jõudlust iga lemmiklooma individuaalsetele vajadustele. See võimaldab teil valida sobiva kiiruse, tagades nii tõhususe kui ka õrnuse teie lemmiklooma nahale.

Lihtne kasutamine: intuitiivne hooldus

Oneisall DTJ-002 trimmeri disain keskendub kasutusmugavusele, tagades, et iga lemmikloomaomanik, olenemata kogemusest, saab sellega probleemideta töötada. Ergonoomiline kuju ja tasakaalustatud kaal tagavad hoolduse ajal mugavuse ja täpsuse.

Täielik tarvikute komplekt

DTJ-002 trimmeril on kuus lisaseadet, määrdeõli, laadimiskaabel, hari ja kamm. Need tarvikud pakuvad erinevaid stiili- ja hooldusvõimalusi ning muudavad seadme hooldamise lihtsaks. Lisaks töötab trimmer kiirusel 7000 pööret minutis, tagades kiire ja täpse trimmi ka kõige paksema karvaga. Oneisall DTJ-002 trimmeri valimine on investeering teie lemmiklooma mugavusse ja tervisesse.

Paki sisu

Trimmer x 1

Manus x 6

Määrdeõli x 1

Laadimiskaabel x 1

Pintsel x 1

Kamm x 1

Tehnilised andmed

Bränd Oneisall
Mudel DTJ-002
Värv Sinine-hall
Pöörete arv minutis 7000
Müratase 50 dB
Aku mahutavus 2500 mAh

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles