Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Tribit XSound Go BTS20 Bluetoothi kõlar (must)

  • 45.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15.33 €
Kaubamärgid Tribit
Kauba ID: 1458021
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kõlar Tribit XSound Go BTS20 (must)

Hankige kõlar, mille saate peaaegu kõikjale kaasa võtta! Tribit XSound Go BTS20 on kompaktne, veekindel disain ja pikk kasutusiga. See loob teie lemmiklauludest kristallselge ja detailirikka heli.

Kõrge helikvaliteet

Kõlar on varustatud kahe 40 mm draiveri ja passiivse radiaatoriga, nii et see tekitab tipptasemel heli. Kuulake oma lemmikesitusloendeid sügava bassi ja rikkalike detailidega – ükskõik kus te ka poleks!

Bluetooth 5.0

Kogege juhtmevabade lahenduste mugavust ja varustage end seadmega, mis võimaldab teil mugavalt muusikat või audioraamatuid esitada. BTS20 kasutab võimsat Bluetooth 5.0 moodulit, mida iseloomustab madal vastuvõtlikkus häiretele ja madal energiatarve.

Tõhus toiteallikas

Kõlari toiteallikaks on vastupidav 4400 mAh aku, mis pakub kuni 24 tundi esitusaega – samaväärne umbes 500 laulu kuulamisega ühe laadimisega! Kaasasoleva kaabli kaudu saad mugavalt oma energiat laadida ning kogu protsess võtab aega umbes 4 tundi.

Läbimõeldud disain

Seadme disain toetab kasutusmugavust peaaegu igas keskkonnas. Kompaktne suurus võimaldab teil seda peaaegu kõikjale kaasa võtta. Lisaks tagab IPX7 veekindluse reiting, et seda saab kasutada ka ebasoodsates ilmastikutingimustes. Komplekti kuulub ka randmerihm, et seadet oleks lihtsam kaasas kanda.

Komplekt sisaldab:

  • Kõlar
  • USB C kaabel
  • Pael
  • Kasutusjuhend
Tootja Tribit
Mudel BTS20
Andurid 2 x 45 mm, 1 passiivradiaator
väljundvõimsus 2 x 16 W
Ühendus Bluetooth 5.0
Toimimisaeg Kuni 24 tundi
Aku 4400 mAh, 3,7 V
Laadimisaeg 4 tundi, 5 V/1 A
Sissepääs 5V DC/1A
Veekindel klass IPX7
Omadused
Väljundvõimsus 12W
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles