Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Tribit ThunderBox Plus BTS25R juhtmevaba Bluetooth kõlar

Tribit ThunderBox Plus BTS25R juhtmevaba Bluetooth kõlar
Laos
  • 49.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16.66 €
Kaubamärgid Tribit
Kauba ID: 1459139
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta Bluetoothi kõlar ThunderBox Plus BTS25R.

Nüüd saate oma lemmikmuusika peaaegu kõikjale kaasa võtta. Tribit juhtmevaba kõlar ühendub Bluetooth 4.2 kaudu ühilduva seadmega ja annab stabiilse signaali kuni 30 meetri kaugusel. Saate selle edukalt ühendada nutitelefoni, sülearvuti või tahvelarvutiga. See pakub rikkalikult üksikasjalikku ja sügavat bassiheli ning kauakestev aku tagab pika tööea. Lisaks on see täiesti veekindel ning selle tööd hõlbustavad ülaosas asuvad nupud.

Kiire ühendus, lai ühilduvus

Tribit juhtmevaba kõlar toetab Bluetoothi versiooni 4.2, mis annab stabiilse signaali ilma häireteta kuni 30 meetri kaugusel. Lisaks ühendub BTS25R selliste seadmetega nagu nutitelefon, tahvelarvuti sülearvuti jne. Lisaks töötab see Amazon Echo Doti, Siri, Google Assistantiga, nii et saate seda juhtida häälkäskluste abil.

Suurepärane helikvaliteet

Nautige Tribiti BTS25R-ga kvaliteetset heli. Kõlar annab 2x12W võimsust ning suurepärast harmooniat ning rikkalikku ja üksikasjalikku heli. Veelgi enam, XBassi tehnoloogia vastutab sügava bassi eest.

Pikk tööaeg

Kõlar on varustatud kauakestva akuga, mis tagab ühe laadimisega kuni 20 tundi tööd. Selle tulemusel saate kuulata kuni 500 laulu! Vii oma lemmikmuusika randa, kohtumisele sõpradega, peole aias – otsus on sinu!

Kerge, veekindel

Tribit kõlarite eelised ei piirdu sellega. Seadmel on kerge ja kaasaskantav disain, nii et saate selle peaaegu kõikjale kaasa võtta. Lisaks on see täiesti veekindel, nii et te ei pea kartma, et see saab kahjustada.

Kaasas

  • kõneleja
  • USB-USB-C laadimiskaabel
  • 3,5 mm kaabel
  • kasutusjuhend
Tootja Tribit
Mudel BTS25R
Värv must
Võimsus 2x 12W
Töötunnid OKEI. kell 20
Bluetoothi versioon 4.2
Bluetoothi leviala 30 m
Veekindel IPX7
Ühilduvus Amazon Echo Dot, Siri, Google Assistant
Omadused
Väljundvõimsus 24 W
Värv must
Veekindluse sertifikaat IPX7

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles