Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Tribit StormBox Micro 2 BTS12 juhtmevaba kõlar Sinine

Tribit StormBox Micro 2 BTS12 juhtmevaba kõlar Sinine
Pole laos
  • 58.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 19.66 €
Kaubamärgid Tribit
Kauba ID: 1463246
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta kõlarisüsteem Tribit StormBox Micro 2 BTS12, sinine

Kas soovite, et teie lemmikmuusika saadaks teid mägimatkade ajal? Või otsite lihtsalt kompaktset kõlarit, millest saaks teie lahutamatu kaaslane? Tribiti StromBox Micro 2 on suurepärane valik! See on varustatud juhtmevaba ühenduvusega – kasutatud on Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, mis tagab stabiilse ja kiire ühenduse. Veelgi enam, see võib töötada kuni 12 tundi, mis tähendab, et te ei pea muretsema, et selle aku saab halvimal võimalikul hetkel tühjaks! Saate seda kasutada ka vihmas või rannas ilma probleemideta, kuna sellel on IP67 veekindlus.

Tribit/StormBox-Micro-2-BTS12-blue/7

Traadita muusika nautimine

Tänasest võid sassis ja kohmakad kaablid unustada! Tribitiga kogete traadita side rõõmu. StromBox Micro 2 kõlar kasutab Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, seega garanteerib kiire, lihtsa ja stabiilse ühenduse. Lisaks saate ühendada kuni kaks kõlarit üheaegselt, et nautida veelgi paremat ja valjemat heli! Tribitiga on iga reis ja pidu unustamatu!

Tribit/StormBox-Micro-2-BTS12-blue/2

Pikk tööaeg

Tribit kõlari eristab selle pikk tööiga. See on varustatud 4700 mAh akuga, seega garanteerib see kuni 12 tundi mänguaega! Te ei pea enam muretsema äkilise tühjenemise pärast, kuna LED-indikaator näitab teile laetuse taset. Lisaks taastate selle energia vaid 2,5 tunniga, kasutades pakendis oleva USB-C kaablit.

Tribit/StormBox-Micro-2-BTS12-blue/1

Mitte ainult kõneleja

Teie telefoni aku on väga madal ja teil pole seda kuskilt laadida? Ärge muretsege! StromBox Micro 2 ei ole lihtsalt kõlar, vaid ka kaasaskantav aku. Sellega saad laadida näiteks oma iPhone 13 koguni 1,4 korda ja Samsung Galaxy S20 - 1,1 korda. Isegi pikad reisid mägedesse ei hirmuta teid enam!

Tribit/StormBox-Micro-2-BTS12-blue/3

Kasutusmugavus

StromBox Micro 2 kolonn pole mitte ainult väga funktsionaalne seade, vaid ka läbimõeldud disain ja ületamatu mugavus. Tänu ühilduvale suurusele saate selle igale reisile kaasa võtta, kuna see mahub hõlpsasti seljakotti või rahakotti. Lisaks on sellel ka sisseehitatud mikrofon ja see on IP67 veekindel, nii et saate selle probleemideta randa kaasa võtta või vihma käes kasutada. Lisaks asuvad veelgi suurema kasutusmugavuse huvides kõik vajalikud nupud esiküljel. Nautige Tribitiga oma lemmiklugusid!

Tribit/StormBox-Micro-2-BTS12-blue/6

Komplektis

  • kõneleja
  • USB-C laadimiskaabel
  • kasutusjuhend
Tootja Tribit
Mudel E12-1368N-02
Bluetoothi versioon 5.3
Veekindel IP67
Kontrolleri suurus φ48mm, passiivradiaator 32mm*52mm
väljundvõimsus 10 W
Sagedusreaktsioon 70-20 kHz
Aku 3,6 V, 4700 mAh
Muusika mängimise aeg Kuni 12 tundi 50% mahuga
Laadimisaeg 2,5 tundi 5V/2A juures
Värv Sinine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles