Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Tribit QuitePlus 71 juhtmevabad kõrvaklapid (mustad)

Tribit QuitePlus 71 juhtmevabad kõrvaklapid (mustad)
Laos
  • 41.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14 €
Kaubamärgid Tribit
Kauba ID: 1463282
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Tribit QuitePlus 71 juhtmeta kõrvaklapid (must)

Kas soovite kuulata oma lemmikmuusikat kõikjal, kus viibite? Tribit kõrvaklapid sobivad teile ideaalselt! Need paistavad silma oma juhtmevaba ühenduvuse poolest, kuna kasutavad Bluetooth 5.0 tehnoloogiat, et saaksite nautida täiuslikku ja katkematut ühendust! Lisaks on need varustatud ANC aktiivse mürasummutusega, mis tähendab, et need tagavad selgemad ja realistlikumad heliefektid. Need on ka ergonoomilised ja väga kerged. Tribitiga on teie lemmikmuusika alati teiega!

Tribit/QuitePlus-71-Black/4

Traadita lõbu

Kas soovite vabaneda sassis kaablitest? Tribitiga saab see võimalikuks! Nad kasutavad Bluetooth 5.0 ühendust, mis tagab stabiilse, turvalise ja kiire ühenduse. Kui aga eelistate traditsioonilisi lahendusi, on teil võimalus need ühendada 3,5 mm pistikuga kaabli abil. Pealegi, kui soovite seadeid muuta, ei pea te enam iga kord telefoni välja võtma! Kõik vajalikud nupud asuvad telefonitorul – saad näiteks taasesituse peatada/taaskäivitada, helitugevust suurendada või vähendada, ANC režiimi sisse lülitada või laetuse taset vaadata.

Tribit/QuitePlus-71-Black/1

ANK tehnoloogia

Tribit kõrvaklapid on mõeldud kasutajatele, kes soovivad täielikult oma muusikasse sukelduda ja on varustatud ANC-tehnoloogiaga. See vähendab tarbetut müra, võimaldades seadmel pakkuda selgemaid ja realistlikumaid heliefekte. Veelgi enam, teil on võimalus valida käsitsi mürasummutusrežiim, mis põhineb teie kuulamiseelistustel ja keskkonnal. Tribitiga kaotate end täielikult oma lemmiklauludesse!

Tribit/QuitePlus-71-Black/2

Pikk taasesitusaeg

Tribiti kõrvaklappe eristab teistest nende pikk esitusaeg. Liitiumpolümeerakuga varustatud need pakuvad kuni 30 tundi taasesitusaega! Kuid ärge muretsege, kui nende energia saab otsa: saate selle kaasasoleva kaabli abil taastada vaid 2,6 tunniga! Nautige oma lemmikheli kõikjal!

Tribit/QuitePlus-71-Black/5

Kasutusmugavus

Tribit pole mitte ainult funktsionaalsed kõrvaklapid, vaid seda on ka lihtne kasutada. Te ei pea muretsema nende kandmisel ebamugavuste pärast, sest neil on pehmed mälukujulised kõrvaklapid, mida saab pöörata 90°. Veelgi enam, neil on ka reguleeritav peapael ja nad kaaluvad vaid umbes 213 g, nii et need ei ole liiga mahukad. Kas soovite need oma kohvrisse pakkida? Pole probleemi! Kokkupandav disain muudab need ideaalseks igaks reisiks!

Tribit/QuitePlus-71-Black/3

Komplektis

  • Tribit kõrvaklapid
  • 3,5 mm kaabel
  • laadimiskaabel
  • kasutusjuhend
Tootja Tribit
Mudel C05-2301N-01
Bluetoothi versioon 5.0
Bluetoothi profiil HFP/HSP/A2DP/AVRCP
Aku Liitiumpolümeer
Muusika mängimise aeg kuni 30 tundi
Laadimisaeg 2,6 tundi
Sissepääs 5V DC/1A
Kaal 213 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles