Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Tribit MoveBuds H1 BTH95 kõrvaklapid

Tribit MoveBuds H1 BTH95 kõrvaklapid
Laos
  • 69.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 23.33 €
Kaubamärgid Tribit
Kauba ID: 1459141
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Tribit MoveBuds H1 BTH95 kõrvaklapid.

Too oma lemmikmuusika trenni! Tribit kõrvaklapid on IPX8 veekindlad ja pakuvad tänu oma ergonoomilisele disainile võrratut mugavust. Lisaks pakuvad need suurepärast helikvaliteeti ja pikka tööiga. Neil on ka läbipaistvusrežiim, mis võimaldab teil olla ühenduses teid ümbritseva maailmaga.

Pikk tööaeg

Ärge kartke, et teie kõrvaklapid saavad ootamatult tühjaks. Tribit MoveBuds H1 BTH95 on varustatud kauakestvate akudega, mis pakuvad kuni 15 tundi mänguaega, ja laadimisümbris pikendab tööaega kuni 65 tunnini. Nende laadimisaeg, vastupidi, ulatub 2 tunnini.

Kõrge kvaliteediga heli

Tribit kõrvaklapid on varustatud AptX helikodekiga, mis vastutab kristallselge ja rikkaliku, üksikasjaliku heli eest. Lisaks tagavad 13 mm draiverid sügava bassi ja suurepärase harmoonia.

Kiire ja stabiilne ühendus

Tribit MoveBuds H1 BTH95-l on sisseehitatud Qualcomm 3040 kiip, mis vastutab kiire signaaliedastuse, stabiilse ühenduse ja madala latentsusaja eest. Lisaks pakub Bluetoothi versioon 5.2 suurepärast signaali ilma häireteta kuni 10 meetri kaugusel.

Kuulake, mida soovite

Helistage ilma taustamüra pärast muretsemata. Tribit kõrvaklapid on varustatud 4 mikrofoniga ja toetavad CVC 8.0 tehnoloogiat, mis summutab kuni 90% välistest helidest, et saaksite vestlusele keskenduda. Veelgi enam, läbipaistvusrežiim võimaldab teil kuulda, mis teie ümber toimub – enam ei jää märkamata mõni oluline teade rongijaamas või lennujaamas.

Ergonoomiline, veekindel disain

Tribiti kõrvaklappide eelised ei piirdu sellega. Neil on ergonoomiline disain, nii et saate neid pikka aega kanda ilma ebamugavust tundmata. Lisaks tagavad spetsiaalsed konksud stabiilsuse. Need on ka IPX8 veekindlad, muutes need ideaalseks treenimiseks või vihmase ilmaga. Samuti leiate 5 erinevas suuruses antibakteriaalseid asenduskummi - igaüks valib endale sobiva.

Kaasas

  • kõrvaklapid
  • laadimiskaabel
  • kasutusjuhend
  • vahetatavad elastsed ribad (5 paari)
Tootja Tribit
Mudel BTX95
Värv must
Veekindel IPX8
Tööaeg OKEI. 15 h (ilma korpuseta) ca. 65 h (koos korpusega)
Bluetoothi versioon 5.2
Vahemik kuni 10 m
Anduri läbimõõt 13 mm
Laadimisaeg 1,5 tundi (korpuse kaudu), 2 tundi (kaabli kaudu)
Omadused
Bluetoothi versioon 5.2
Tüüp kõrvasisesed kõrvaklapid
Värv
Veekindluse sertifikaat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles