Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Tribit FlyBuds C2 BTH96 kõrvaklapid

  • 32.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11 €
Kaubamärgid Tribit
Kauba ID: 1459142
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kõrvaklapid Tribit FlyBuds C2 BTH96

Tribit kõrvaklapid pakuvad suurt mugavust ja kuni 32 tundi mänguaega, nii et saate kuulata oma lemmiklugusid ja taskuhäälingusaateid pikka aega. Veelgi enam, need loovad ühenduse Bluetooth 5.2 kaudu teie ühilduva seadmega ja pakuvad muljetavaldavat helikvaliteeti. Lisaks on neil minimalistlik ja kaasaegne disain.

Kõrge helikvaliteet, stabiilne ühendus

Kõrvaklapid on varustatud dünaamiliste draiveritega, mille läbimõõt on 12 mm, mis tagab kõrge helikvaliteeti. Lisaks aitab Qualcomm aptX kiip veelgi kaasa üksikasjalikule ja kristallselgele helile. Lisaks toetavad nad Bluetoothi versiooni 5.2, mis vastutab stabiilse signaali eest ilma häireteta kuni 10 meetri kaugusel.

Pikk tööaeg

Tribit FlyBuds C2 BTH96 on varustatud suure mahutavusega akudega, mis tagab pika tööaja. Tänu sellele saate neid kasutada kuni 8 tundi ilma laadimiseta. Samal ajal pikendab laadimisümbris seda aega 32 tunnini. Lisaks näitavad korpusel olevad valged indikaatorid teile aku taset.

Rääkige telefonis vabalt

Tribit kõrvaklapid on varustatud 4 CVC 8.0 tehnoloogiaga mikrofoniga, et välistada ümbritsevat müra. Bussijaam, linnadžungel – nüüd saad telefoniga rääkida ja olla kindel, et teine inimene sind kuuleb.

Ergonoomiline disain

Nautige mugavat kasutamist pikka aega. Kõrvaklapid on ergonoomilise disainiga, nii et te ei pea muretsema ebamugavuse või väsimuse pärast. Pealegi ei teki teil nende kasutamisel probleeme – puutepaneelid võimaldavad teil BTH96 tööd lihtsalt oma vajadustele vastavaks kohandada.

Kaasas

  • kõrvaklapid
  • USB-C laadimiskaabel
  • kasutusjuhend
Tootja Tribit
Mudel BTX96
Värv must
Kaal 44 g
Bluetoothi versioon 5.2
Bluetoothi leviala 10 m
Töötunnid 8 tundi (ilma ümbriseta), 32 tundi (koos ümbrisega)
Anduri läbimõõt 12 mm
Omadused
Bluetoothi versioon 5.2
Tüüp kõrvasisesed kõrvaklapid
Värv must
Veekindluse sertifikaat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles