Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Tribit FlyBuds C1 Pro BTHA2 kõrvaklapid

Tribit FlyBuds C1 Pro BTHA2 kõrvaklapid
Laos
  • 65.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 22 €
Kaubamärgid Tribit
Kauba ID: 1459140
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Tribit FlyBuds C1 Pro BTHA2 kõrvaklapid.

Lülitage müra välja ja sukelduge muusikamaailma. Tribit juhtmeta kõrvaklappidel on aktiivne mürasummutus, et tõhusalt summutada ümbritsevat müra. Lisaks pakuvad need suurepärast helikvaliteeti ja pikka tööiga. Saate kasutada ka läbipaistvusrežiimi, et olla ümbritsevaga ühenduses. Nende kasutamisel ei teki probleeme ning ergonoomiline disain tagab pikaajalise mugavuse.

Muljetavaldav helikvaliteet

Tribit C1 Pro kõrvaklapid on varustatud 10 mm dünaamiliste draiveritega, nii et need pakuvad suurepärast helikvaliteeti. Veelgi enam, Audiodo Personal Sound kohandab heli teie maitse järgi, pakkudes kristallselget, rikkalikult üksikasjalikku ja sügavat bassi.

Ideaalne vestlusteks

Tribit C1 Pro sobib suurepäraselt telefonikõnede tegemiseks. Varustatud 6 mikrofoni ja tehisintellekti algoritmiga, vähendavad need tõhusalt ümbritsevat müra, võimaldades teil vabalt rääkida isegi keset linnadžunglit. Nüüd võite olla kindel, et teie vestluskaaslased kuulevad teid.

Kuuled, mida tahad

Tribit kõrvaklappidel on aktiivne mürasummutus, et saaksite kuulda seda, mida soovite. Seetõttu sobivad need ideaalselt lennujaama, metroo, kohvikusse või muudesse rahvarohketesse kohtadesse. Lisaks saate kasutada läbipaistvusrežiimi, kui eelistate olla ühenduses ümbritsevaga.

Pikk tööaeg, mugav laadimine

Kuulake oma lemmikmuusikat pikka aega. Kõrvaklapid töötavad umbes 8 tundi ilma laadimiseta. Teisalt on laadimisümbris varustatud 600mAh akuga, mis tagab kuni 36 tundi taasesitusaega. Seadme toite taastamiseks ühendage see kaasasoleva laadimiskaabli abil toiteallikaga. Kõrvaklappide laadimisaeg on umbes 1,5 tundi ja ümbrise jaoks - 2 tundi.

Kaasaegne disain, kasutusmugavus.

Tribit C1 Pro on minimalistliku ja kaasaegse disainiga. Neil on matt viimistlus ja valged indikaatorid näitavad aku taset. Pealegi ei tekita nende kasutamine teile probleeme. Saate kasutada spetsiaalseid nuppe kõnedele vastamiseks/keeldumiseks, helitugevuse reguleerimiseks, hääleabi käivitamiseks jne. Lisaks võimaldavad viies suuruses kaasasolevad kummipaelad kõrvaklappe veelgi kohandada.

Kaasas

  • kõrvaklapid
  • vahetatavad elastsed ribad (5 paari)
  • USB-USB-C laadimiskaabel
  • kasutusjuhend
Tootja Tribit
Mudel S1 Pro
Värv beež
Bluetoothi versioon 5.0
Bluetoothi protokollid A2DP, AVRCP, HFP
Bluetoothi leviala kuni 10 m
Andurid Dünaamiline, 10 mm
Aku mahutavus 50 mAh (iga kõrvaklapp), 600 mAh (laadimisümbris)
Pinge 3,7 V
Töötunnid 8 tundi (ilma ümbriseta), 36 tundi (koos ümbrisega)
Laadimisaeg 1,5 tundi (kõrvaklapid), 2 tundi (ümbris)
Veekindel IPX4
Sagedusreaktsioon 20 Hz – 20 kHz
Laadimisport USB-C
Omadused
Bluetoothi versioon 5.2
Tüüp kõrvasisesed kõrvaklapid
Värv
Veekindluse sertifikaat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles