Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Tribit Flybuds C1 BTH93 kõrvaklapid (mustad)

  • 49.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16.66 €
Kaubamärgid Tribit
Kauba ID: 1463250
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kõrvaklapid Tribit Flybuds C1 BTH93 (must)

Kuulake oma lemmikmuusikat ja rääkige telefoniga kõikjal, kus viibite. Tribit FlyBuds C1 BTH93 kõrvaklapid on varustatud Qualcommi kiibiga, mis tagab suurepärase helikvaliteedi. Veelgi enam, Bluetooth 5.2 tagab stabiilse signaali ja madala energiatarbimise ning kauakestvad akud võimaldavad neil vastu pidada kuni 50 tundi (koos ümbrisega). Nende laadimine ei võta palju aega ning kõrvaklappide nupud muudavad nende kasutamise lihtsaks – mugav on kasutada hääleassistenti või reguleerida helitugevust.

Tribit/Flybuds-C1-Bth93-must-uus/3

Taasavastage oma lemmiklaulud

Nautige suurepärast helikvaliteeti ja avastage oma lemmiklaulude senikuulmatuid detaile. Tribit kõrvaklapid on varustatud Qualcomm aptX kiibiga, mis vastutab detailirikkuse eest. Ja Bluetooth 5.2 tagab kiire ja stabiilse ühenduse ilma häireteta kuni 10 meetri kaugusel. Lisaks tagab see väiksema energiatarbimise.

Tribit/Flybuds-C1-Bth93-must-uus/12

Pikk tööaeg

Kas kardate, et teie kõrvaklapid saavad liiga kiiresti tühjaks? Ära ole! Need on varustatud kauakestvate akudega, mis tagavad ühe laadimisega kuni 12 tundi taasesitust. Lisaks pikendab korpus tööaega kuni 50 tunnini. Veelgi enam, 10-minutiline laadimine võimaldab teil BTH93 kasutada umbes 1,5 tundi. Vastupidi, kõrvaklappide täielikuks laadimiseks kulub 1,5-2 tundi.

Tribit/Flybuds-C1-Bth93-must-uus/1

Mugav telefoniga rääkida

Kõrvaklapid on varustatud 4 CVC 8.0 tehnoloogiaga mikrofoniga, et tõhusalt summutada ümbritsevat müra. Tänu sellele saab linnas jalutades või rongi oodates mugavalt telefoniga rääkida. Nüüd võite olla kindel, et teie vestluskaaslased kuulevad teid.

Tribit/Flybuds-C1-Bth93-black-new/5

Komplektis

  • kõrvaklapid
  • USB-USB-C laadimiskaabel
  • vahetatavad elastsed ribad (5 paari)
  • kasutusjuhend
Tootja Tribit
Mudel BTX93
Värv must
Bluetoothi versioon 5.2
Bluetoothi leviala 10 m
Heli kodekid AAK, SBK
Toimimisaeg 12 tundi (ilma ümbriseta), 50 tundi (koos ümbrisega)
Laadimisaeg 1,5 (korpuse kaudu), 2 h (kaabli kaudu)
Veekindel IPX5

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles