Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Tribit AquaEase BTS11 Bluetooth dušikõlar (roosa)

Tribit AquaEase BTS11 Bluetooth dušikõlar (roosa)
Laos
  • 36.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.33 €
Kaubamärgid Tribit
Kauba ID: 1463248
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Bluetoothiga dušikõlar Tribit AquaEase BTS11 (roosa)

Kas teile meeldib vannis käies muusikat kuulata? Kas olete siiski mures kõlarite pritsmete pärast? AquaEase BTS11 abil ei pea te muretsema! See on IPX7 veekindel, nii et saate seda mugavalt oma vannitoas kasutada. Lisaks kasutab see Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, et saaksite nautida stabiilset ja kiiret ühendust. Nautige selget heli peopesa suuruses seadmes!

Tribit/AquaEase-BTS11-roosa/8

Suurepärane helikvaliteet

AquaEase BTS11 kõlar on varustatud 48 mm draiveriga, mis tagab suurema võimsuse ja parema helikvaliteedi. Tänasest kõlavad teie lemmiklood veelgi paremini, sest Tribitit saab kirjeldada kolme sõnaga: selge, vali ja tasakaalukas. See väike varustus muudab iga vanni unustamatuks lõõgastushetkeks parima muusika seltsis.

Tribit/AquaEase-BTS11-roosa/2

Traadita lõbu

Tribit kasutab Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, mis muudab ühenduse stabiilseks, kiireks ja töökindlaks. Enam pole vaja sassis kaablitega jännata! Lisaks on see kõlar varustatud mikrofoniga, nii et saate vabalt helistada isegi vannis käies. Veelgi parema heliefekti saavutamiseks on teil võimalus ühendada ka 2 kõlarit!

Tribit/AquaEase-BTS11-roosa/1

Pikk taasesitusaeg

Tribit kõlari eristab teistest selle pikk esitusaeg. See on varustatud 2200 mAh akuga, mis tagab kuni 18 tundi mänguaega! Te ei pea muretsema, et seade äkki tühjeneb. Lisaks teavitab teid seadme tööolekust spetsiaalne valgusindikaator.

Tribit/AquaEase-BTS11-roosa/6

Veelgi rohkem võimalusi

Tribitiga saate veelgi rohkem võimalusi! See on IPX7 veekindel, nii et see võib teid probleemideta igasse vanni kaasas kanda! Võite selle ka jõkke või basseini kaasa võtta, muretsemata selle kahjustamise pärast. Sellel on RGB-taustvalgustus, mis annab sellele stiilse välimuse ning mida saab soovi korral sisse ja välja lülitada. Lisaks on kõlar varustatud kellaga, nii et kõik on alati kontrolli all!

Tribit/AquaEase-BTS11-roosa/3

Kasutusmugavus

AquaEase BTS11 loodi mugavust silmas pidades. Selle mõõtmed on vaid 109,6 x 109,6 x 48,2 mm, mistõttu on see ideaalne reisikaaslane! Lisaks asuvad kõik vajalikud juhtnupud toote ülaosas, muutes neile hõlpsasti ligipääsetavaks. Lisaks on teie käsutuses ka spetsiaalne Tribit rakendus, mis muudab teie seadme haldamise veelgi lihtsamaks.

Tribit/AquaEase-BTS11-roosa/4

Komplektis

  • kõneleja
  • USB-C laadimiskaabel
  • kasutusjuhend
Tootja Tribit
Mudel E11-1368N-02
Bluetoothi versioon 5.3
Bluetoothi profiil A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Sagedusreaktsioon 100-16 kHz
Anduri suurus 48 mm, 1 passiivradiaator
Aku 3,7 V, 2200 mAh, 8,14 Wh
Veekindel IPX7
Muusika mängimise aeg Kuni kella 18-ni
Mõõtmed 109,6 × 109,6 × 48,2 mm
Värv Roosa

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles