Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Transcend JetFlash 890 32GB

Transcend JetFlash 890 32GB
Pole laos
  • 49.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16.66 €
Kaubamärgid Transcend
Kauba ID: 1877893
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Uue põlvkonna C-tüüpi USB-tehnoloogiaga kohtumisel on JetFlash 890 USB 3.1 OTG-välkmälupulgal topeltpistik – pööratav USB-tüüpi C-pistik ja tavaline USB 3.1 (Gen 1) pistik*, mis on mõeldud edastamiseks ja tagasisaatmiseks. saate oma fotosid, muusikat ja videoid üles laadida uusimate C-tüüpi USB-pordiga seadmete, nagu MacBook ja arvuti, sülearvutite ja Mac-arvutite vahel. Lisaks saate tasuta allalaaditava rakendusega Transcend Elite hõlpsasti uurida JetFlash 890 faile ja kiiresti varundada kõik oma väärtuslikud failid, mis on salvestatud teie MacBooki, nutitelefoni ja tahvelarvutisse.

Kahekordne USB-pistik, kahekordne mugavus
Tänu USB OTG (On-The-Go) tehnoloogiale ühendab JetFlash 890 tavalise USB 3.1 (Gen 1) pistiku ja USB Type-C pistiku USB-mälupulgaks, pakkudes teile paremat kaasaskantavust väärtuslike fotode ja muusika edastamiseks. , videoid ja muid digitaalseid faile tahvelarvutite, nutitelefonide, Maci arvutite, personaalarvutite ja sülearvutite vahel.

Mõlemal viisil on ühendatud USB Type-C
Parema poole USB-porti ühendamine võib olla tõeline tüli, kuid praegu see enam nii ei ole. Pööratava disainiga JetFlash 890 C-tüüpi USB-pistik säästab mitte ainult kaks või kolm korda proovimist enne USB-porti ühendamist, vaid ka teie aega andmeedastuseks ühekordse pistikprogrammiga.

Võrratu edastuskiirus
SuperSpeed USB 3.1 Gen 1 liidesega varustatud JetFlash 890 pakub edastuskiirust kuni 130 MB/s, mis tähendab välkkiire juurdepääsu teie andmetele.

Hankige lisaruumi kuni 128 GB mahuga
Kuni 128 GB mahu ja C-tüüpi USB OTG-pordiga saate oma mobiilseadmete salvestusmahtu vaevata laiendada. Sõnum "Mälu täis" ei riku enam teie olulist hetke.

Suurepärane meelelahutus täissuuruses USB-ga
Standardne USB-liides võimaldab faile hõlpsalt üle kanda mis tahes tavalisse USB-pordiga varustatud seadmesse, sealhulgas lauaarvutitesse, Ultrabookidesse, sülearvutitesse, teleritesse, Blu-ray-mängijatesse, DVD-mängijatesse, stereoseadmetesse ja mängukonsoolidele.

Pritsmekindel ja tolmukindel
Uuendusliku COB (Chip on Board) tehnoloogia abil ja metallkorpusega kokkupandud JetFlash 890 on täiesti tolmu- ja pritsmekindel, kuid samas erakordselt kerge, tuues teid vastupidavuse teisele tasemele.

Lihtsa otsakorgiga andmete kadumiseta
Kork on konstrueeritud nii, et see sobiks JetFlash 890 mõlema otsaga. Kui üks pistik on hõivatud, saate USB-pistiku teisele küljele katta, tagades, et kate on alati JetFlash 890 peal, et kaitsta nii USB-pistikuid kui ka andmed.

Lisandväärtusega tarkvara
Transcend Elite on täiustatud andmehaldustarkvarapakett, mis ühildub macOS-i, Windows OS-i ja Androidiga. See on saadaval nii töölaua- kui ka mobiilirakendusena ning see on tasuta allalaaditav Transcendi ametlikult veebisaidilt ja Google Playst. Transcend Elite pakub varundamise ja taastamise, andmete krüptimise ja pilve varundamise funktsioone.
Transcend pakub ka tasuta andmete taastamise utiliiti RecoveRx, mis võimaldab otsida sügavalt salvestusseadmest kustutatud failide jälgi, sealhulgas digifotosid, dokumente, muusikat ja videoid.Transcend JetFlash 890 32GB. Maht: 32 GB, Seadme liides: USB Type-A / USB Type-C, USB versioon: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). Vormitegur: Cap. Kaal: 3 g. Toote värv: must, hõbedane

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles