Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

TP-Link AX3000 Whole Home Mesh WiFi 6 süsteem koos PoE-ga

  • 275.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 92 €
Kaubamärgid TP-Link
Kauba ID: 1773142
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Mitme stsenaariumiga võrk-WiFi vastab kõigile teie vajadustele
AX3000 Whole Home Mesh WiFi 6 süsteem koos PoE-ga

mitu paigaldusvõimalust,
Pange oma Deco kõikjale, kuhu soovite

Deco X50-PoE on paindlik paigaldus, mis vastab erinevatele nõudlusstsenaariumidele. Asetage see lauaplaadile või paigaldage see meie adaptiivsete tarvikutega lakke või seinale.

Ideaalne Non-Stop meelelahutuseks
WiFi 6 tehnoloogiaga relvastatud Deco terve koduvõrk WiFi on loodud pakkuma tohutut leviala, kiirust ja koguvõimsust. Kasutage uusimat võrguvõrku, et nautida tulevast võrku, mis laadib kiiremini ja ühendab rohkem.

Võimas AX3000 kaheribaline WiFi-kiirus
Uusim 1024-QAM suurendab kiirust kuni 3,0 Gbps – see on ideaalne ribalaiust nõudvate ülesannete jaoks, nagu pilves mängimine ja 8K video. Pered saavad nautida kaasahaaravat otseülekannet veatu video ja selge heliga ilma puhverdamata.

Multi-Gig 2,5 Gbps PoE-port
2,5-gigabitise Etherneti pordiga varustatud Deco X50-PoE pakub erakordset mitme gigabiti jõudlust, et toetada rahuldamatut nõudlust parema ja kiirema WiFi järele. Tehke läbimurre 1G kitsaskohast ja viige oma seadmed tipptulemuseni. Või kasutage 2,5 GbE porti, et nautida ülikiireid juhtmega ühendusi.

Toide Etherneti kaudu võrgu lihtsustatud juurutamiseks
Deco X50-PoE on mõeldud ühe Etherneti kaabli kasutamiseks nii andmete kui ka toite edastamiseks. Samuti toetab see paindlike paigalduste jaoks alalisvoolu (kaasas toiteadapter) toiteallikat.

Ei mingit kära
Lihtsustage paigaldamist ja muutke kasutuselevõtt sujuvamaks – elektrikuid pole vaja.

Kulutõhusus
Pole vaja täiendavaid kaableid ja toiteadaptereid – vähendage infrastruktuurikulusid.

Paindlikkus
Rohkem paigutusvalikuid võimaldab juurutamist keerukates keskkondades.

Katke oma kodu iga nurk
Deco-seadmed töötavad koos võimsa võrkvõrguna, et suurendada ühenduste katvust igas nurgas.
Kas soovite rohkem katvust? Lisage lihtsalt veel üks Deco. Kõik TP-Link Deco võivad koos töötada.

Loodud rohkemate seadmete jaoks
Deco toodete eesmärk on märkimisväärselt parandada võimsust ja tõhusust tiheda liiklusega keskkondades. Olenemata sellest, kui palju ekraane või seadmeid on korraga sisse lülitatud, saavad kõik nautida tõhusamat võrku, mis laadib kiiremini ilma jõudlust alla tõmbamata.

Arukas võrgundus nutikama kodu jaoks
Deco kasutab teie võrgu ühenduste automatiseerimiseks kohandatud algoritme, tagades kogu aeg tugevaima võimaliku signaali.

Sujuv rändlus ühe WiFi-nimega
TP-Link Mesh tähendab, et Deco seadmed töötavad koos, et moodustada ühtne võrk. Teie telefon või tahvelarvuti loob kodus liikudes automaatselt ühenduse kiireima Decoga, luues tõeliselt sujuva WiFi-kogemuse.

Kogu kodu katvus
Likvideerige kogu oma maja nõrgad signaalid

Nutikas rändlus
Katkematu voogesitus tubade vahel liikumisel

Üks WiFi nimi
Enam pole vaja WiFi-võrgu nimesid vahetada

Ühtne juhtimine
Juhtige oma kodu WiFi-ühendust, hallates kesksõlme rakenduse Deco kaudu

Kompaktne disain, lihtne paigaldada
Erakordne jõudlus kompaktse disainiga tagab lihtsa WiFi-paigaldamise, säästes samal ajal ruumi. Elegantne välimus muudab Deco X50-PoE koos õrna korpuse korpusega ideaalseks erinevate kodudekoratsioonidega sulandumiseks.

Lihtne. Lihtne. Samas võimas.
Seadistage ja hallake oma võrku igal ajal ja igal pool kasutajasõbraliku rakendusega TP-Link Deco. Vaid kolme lihtsa sammuga saab kogu teie kodu katta tugeva ja usaldusväärse WiFi-ga.

Lihtne juhtimine
Hallake oma WiFi-ühendust kodus või eemal Deco rakenduses. Vaadake kõiki ühendatud seadmeid, seadke omale prioriteediks ja seadistage külalisvõrk.

Hääljuhtimine
Kasutage Amazon Alexa või Google Assistantiga toega seadet, et juhtida Deco X50-PoE-d ainult oma häälega.

Kõik Decod töötavad koos
Deco X50-PoE ühildub kõigi teiste Deco mudelitega, et moodustada Mesh-võrk. Laiendage igal ajal Mesh WiFi leviala, lisades rohkem Decos.TP-Link AX3000 Whole Home Mesh WiFi 6 süsteemi koos PoE-ga. Toote värv: Valge, Antenni tüüp: Sisemine, Toote tüüp: Võrksüsteem. Wi-Fi sagedus: kaheribaline (2,4 GHz / 5 GHz), Wi-Fi tippstandard: Wi-Fi 6 (802.11ax), Wi-Fi standardid: Wi-Fi 6 (802.11ax). Toetatud pilveteenused: TP-Linki ID, Tulemüüri turvalisus: SPI tulemüür, Toetatud mobiilsed operatsioonisüsteemid: Android 5.0, Android 5.1, Android 6.0, Android 7.0, Android 7.1, Android 7.1.2, Android 8.0,.... Laius: 154 mm, Sügavus: 154 mm, Kõrgus: 68,6 mm. Kaasatud toodete arv: 2 tk, Kaasa arvatud ühikute arv: 2 tk

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles