Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

TP-Link Archer AX3000 suure võimendusega traadita USB-adapter

  • 54.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 18.33 €
Kaubamärgid TP-Link
Kauba ID: 1895234
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
ülikiire WiFi 6,
Täiesti uus täiendusadapter

AX3000 suure võimendusega traadita USB-adapter

Laiendage oma ülimat Wi-Fi 6 kogemust
WiFi 6 tehnoloogiaga relvastatud Archer TX50UH adapter on loodud pakkuma tohutut leviala, kiiruse ja koguvõimsuse suurendamist. Kasutage uusimat võrguvõrku, et nautida tulevast võrku, mis laadib kiiremini ja ühendab rohkem.

Suurem katvus ja stabiilsus
Mitme nurga all reguleeritavad suure võimendusega antennid kombineeritakse Beamformingiga, et koondada WiFi-signaalid teie ruuteri poole, et tagada parem vastuvõtt ja usaldusväärsed ühendused kaugelt.

Madalam latentsusaeg, suurem efektiivsus ja vähem ummikuid

MU-MIMO
Kogege veatuid vooge, mängimist ja üleslaadimisi, samal ajal kui teie võrk töötleb samaaegselt mitme seadme ribalaiust.

OFDMA
Töötades ühilduva ruuteriga, võtab teie arvuti andmeid vastu samaaegselt teiste sama voo seadmetega. See tähendab videote ja mängude jaoks peaaegu mingit viivitust.

USB 3.0 ülima edastuskiiruse jaoks
Kogege ülikiiret andmeedastust kuni 4,8 Gbps USB 3.0 abil – uusima USB-ühenduse standardiga. USB 3.0 edastab andmeid kuni 10 korda kiiremini kui USB 2.0 ja on ka tagasiühilduv USB 2.0-ga. Koos 802.11ac Wi-Fi-ga muudab USB 3.0 Archer TX50UH ideaalseks HD-voogesituseks, võrgus mängimiseks ja suurte failide allalaadimiseks.

Lihtne kasutada paindliku disainiga
A1,2-meetrise USB 3.0 kaabli abil on Archer TX50UH jaoks lihtne oma tööruumis koht leida ja adapterit saab vajaduse korral hõlpsalt arvutist eemaldada.TP-Link Archer AX3000 suure võimendusega juhtmevaba USB-adapter. Ühenduvustehnoloogia: Juhtmega ja traadita, Hostiliides: USB, Liides: WLAN. Maksimaalne andmeedastuskiirus: 3000 Mbit/s, Wi-Fi tippstandard: Wi-Fi 6 (802.11ax), Wi-Fi sagedusala: kaheribaline (2,4 GHz / 5 GHz). Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles