Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

TP-Link 4G+ AX1800 Whole Home Mesh WiFi 6 Gateway

TP-Link 4G+ AX1800 Whole Home Mesh WiFi 6 Gateway
Pole laos
  • 200.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 67 €
Kaubamärgid TP-Link
Kauba ID: 1773138
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Suurepärane võrk-WiFi kõikjal.
4G+ AX1800 Whole Home Mesh WiFi 6 lüüs

- Hoidke kõikjal ühenduses
Ühendage SIM-kaart ja hankige oma puhkemaja, talu või lao jaoks Deco 4G+ lüüsi abil Interneti-ühendus kõikjal.

- Kogu koduvõrgu lahendus
Deco X20-4G eesmärk on pakkuda terviklikku lahendust juurdepääsetava Interneti jaoks ja suurepärast WiFi-kogemust kogu kodus. Sellel on sisseehitatud 4G+ modem, WiFi 6 ja TP-Link Mesh tehnoloogia.

Kuidas Deco Mesh töötab

TP-Link võrgutehnoloogia
Wi-Fi surnud tsooni tapja

Likvideerige nõrga signaaliga piirkonnad ühe WiFi-võrguga, mis katab sujuva rändluse, kohanduva marsruutimise ja iseparanemise abil teie kodu iga nurga. Enam pole vaja stabiilset ühendust otsida, olgu siis keldris, garaažis või hoovis.

Tõeline sujuv rändlus
Deco-seadmed töötavad koos, et moodustada ühtne võrk ühe võrgunimega. Teie telefon või tahvelarvuti loob kodus liikudes automaatselt ühenduse kiireima Decoga. Ümberlülitamine võtab vähem kui 0,3 sekundit ning on sujuv ja märkamatu, luues tõeliselt sujuva veebikogemuse.

Adaptiivne tee valik
TP-Link Mesh Technology valib dünaamiliselt teie ühenduste ja rakenduste jaoks parima marsruudi ja riba, tagades kiire Wi-Fi olenemata sellest, kus te kodus viibite.

Enesetervendamine
Kui ühel Deco'l on probleem, suunab süsteem andmed automaatselt ümber teiste Deco'de kaudu, et tagada võrgus püsimine.

Wi-Fi + elektriliin
Elektriliiniühendused kasutavad Decode ühendamiseks teie kodu elektriahelat, jättes mööda isegi kõige paksematest seintest ja lagedest.

Kaheribaline Wi-Fi ja elektriliin töötavad koos, et edastada andmeid Deco-seadmete vahel. Võrreldes ainult Wi-Fi kasutamisega on võrgu kogukiirus oluliselt paranenud.

IoT Mesh
Erinevalt traditsioonilistest nutikatest jaoturitest pakub TP-Link Mesh Technology kogu kodu IoT leviala koos Wi-Fi, Bluetoothi ja Zigbeega, mis on integreeritud ühte süsteemi. TP-Link Mesh tehnoloogia abil saate oma nutika kodu võlu igas toas nautida. Öelge hüvasti lugematute jaoturitega.

Wi-Fi 6 Mesh
Wi-Fi 6 tehnoloogiaga relvastatud,
Deco terve koduvõrguga Wi-Fi on loodud pakkuma tohutut leviala, kiirust ja koguvõimsust. Kasutage uusimat võrk-Wi-Fi, et nautida tulevast võrku, mis laadib kiiremini ja loob rohkem ühendust.

AI-põhine võrk
AI Mesh tehnoloogiaga relvastatud Deco õpib ja täiustab end automaatselt kogemuste põhjal.
See tagab ideaalse võrgu-Wi-Fi, mis on ainulaadne teie kodu- ja võrgukeskkonna jaoks.
Kõndige läbi oma kodu ja nautige sujuvat voogesitust võimalikult kiirel kiirusel.TP-Link 4G+ AX1800 Whole Home Mesh WiFi 6 Gateway. Toote värv: Valge, Antenni tüüp: Sisemine, LED indikaatorid: Võimsus. WiFi sagedus: kaheribaline (2,4 GHz / 5 GHz), Wi-Fi tippstandard: Wi-Fi 6 (802.11ax), Wi-Fi standardid: 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 ( 802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax). Mobiilsidevõrgu genereerimine: 3G, 4G, 3G standardid: DC-HSPA+, HSPA, UMTS, 4G standard: TD-LTE & FDD-LTE. Protsessori sagedus: 1,5 GHz, Toetatud pilveteenused: TP-Link ID, Toetatud WAN-tüüp: Dünaamiline IP/Staatiline IP/PPPoE/L2TP/PPTP. Vahelduvvooluadapteri sisendpinge: 100 - 240 V, vahelduvvooluadapteri sagedus: 50/60 Hz, vahelduvvooluadapteri sisendvool: 0,6 A

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles