Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

TP-Link 2,4 GHz 300 Mbps 9dBi välistingimustes CPE 300 Mbit / s valge toide Etherneti kaudu (PoE)

TP-Link 2,4 GHz 300 Mbps 9dBi välistingimustes CPE 300 Mbit / s valge toide Etherneti kaudu (PoE)
Laos
  • 68.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 23 €
Kaubamärgid TP-Link
Kauba ID: 1772463
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
TP-LINKi 2,4 GHz 300 Mbps 9dBi välise CPE CPE210 on pühendatud kulutõhusatele lahendustele välistingimustes kasutatavate traadita võrgurakenduste jaoks. Tsentraliseeritud haldusrakendusega on see paindlik ja ideaalne punkt-punkti, punkt-mitmepunkti- ja välistingimustes kasutatavate Wi-Fi levialarakenduste jaoks. Professionaalne jõudlus koos kasutajasõbraliku disainiga muudab CPE210 ideaalseks valikuks nii äri- kui ka kodukasutajatele.

Ettevõtte riistvara
Qualcomm Atherose ettevõttetaseme kiibikomplektide, suure võimendusega antennide ja kvaliteetse materjali, spetsiaalselt disainitud korpuse ja PoE toiteallikaga CPE210 on spetsiaalselt loodud välitingimustes kasutamiseks ja võib töötada veatult peaaegu igas kliimas, töötemperatuuridel vahemikus -40 ℃ (- 40 ℉) kuni +70 ℃ (158 ℉).

Täiustatud antennisüsteem
Sisseehitatud suure võimendusega kahe polarisatsiooniga antenn
Spetsiaalne metallist reflektor tagab suurema võimenduse
ja vähem mürahäireid

5 km+ traadita andmeedastus
Spetsiaalselt välistingimustes kasutamiseks loodud, ideaalne pikamaa traadita andmeedastuseks üle 5 km, kohapeal testitud.

TP-LINK MAXtream TDMA tehnoloogia
Võrgu ulatuse suurenedes on juhtmevaba konkurents ning CPE-de ja tugijaamade vahelised kokkupõrked nii tohutud, et võrgu tegelik läbilaskevõime langeb, mis avaldab lõppkasutaja kogemusele tõsist mõju. Nende mõjude leevendamiseks kasutab CPE210 MAXtream TDMA tehnoloogiat.

Pharos Control – tsentraliseeritud haldussüsteem
CPE210 on varustatud ka tsentraliseeritud haldustarkvaraga, mis aitab kasutajatel hõlpsalt hallata kõiki oma võrgu seadmeid ühest arvutist – Pharos Control. Funktsioone, nagu seadme tuvastamine, oleku jälgimine, püsivara uuendamine ja võrgu hooldus, saab hallata Pharos Controliga.

PharOS
Kasutajasõbralik veebipõhine haldussüsteem võimaldab professionaalidel teha täpsemaid konfiguratsioone.TP-Link 2,4GHz 300Mbps 9dBi Outdoor CPE. Maksimaalne andmeedastuskiirus: 300 Mbit/s, Maksimaalne andmeedastuskiirus (2,4 GHz): 300 Mbit/s, Sagedusriba: 2,4 - 2,483 GHz. Turvaalgoritmid: 64-bitine WEP, 128-bitine WEP, 152-bitine WEP, SSID, TKIP, WPA, WPA-PSK, WPA2, WPA2-PSK. Haldusprotokollid: TDMA. Haldusplatvorm: Pharos Control. Vahelduvvoolu sisendpinge: 100 - 240 V, vahelduvvoolu sisendsagedus: 50 - 60 Hz, Sisendvool: 0,8 A

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles