Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Toster Techwood TGP-506

Toster Techwood TGP-506
Laos
  • 31.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.66 €
Kaubamärgid Techwood
Kauba ID: 1463210
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Täiuslikud baguette’id otse röstrist

Kaunistage oma köök 1300 W rösteriga ning nautige iga päev lihtsalt ja usaldusväärselt värskeid ja maitsvaid baguette. Kogege, kuidas kaasaegne tehnoloogia töötab koos täieliku kontrolliga küpsetusprotsessi üle, pakkudes teie lemmiksuupistete valmistamisel mugavust ja ohutust. Nüüd saab toiduvalmistamine täiesti uue maitse!

Techwood/TGP-506/1

Suurepärased funktsioonid täielikuks juhtimiseks

Röster sisaldab kõike, mida vajate küpsetusprotsessi täielikuks juhtimiseks. Kahekordsed pikad baguette sahtlid võimaldavad küpsetada korraga kahte värsket kuklit ning uuenduslik pruunistumise kontrollsüsteem tagab täiuslikud küpsetustulemused. Lisaks saate valida automaatse või käsitsi ekstraheerimise valikud, et kohandada protsessi oma maitse järgi.

Techwood/TGP-506/2

Mugavus ja ohutus on esikohal

Teie mugavuse ja ohutuse huvides on seade varustatud arvukate funktsioonidega, mis muudavad selle kasutamise lihtsamaks. Automaatne väljalülitus hoiab ära baguette kõrbemise, tagades minimaalse pingutusega täiuslikud tulemused. Purualus hoiab teie köögi korras ja kiirseiskamisnupp võimaldab teil protsessi igal ajal peatada. Seadme all asuv toitejuhtme hoiuruum tagab esteetika ja turvalise hoiustamise.

Techwood/TGP-506/3
Bränd Techwood
Režiim TGP-506
Toiteallikas 220–240 V~ 50/60 Hz
Võimsus 1300 W
Lisafunktsioonid 2 pikka ja laia leivakambrit, automaatne või käsitsi väljutamine, pruunistamise juhtseade, purualus, toitejuhtme hoiukoht

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles