Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Torrase telefoniümbris UPRO Ostand Matte iPhone 15 jaoks (must)

Torrase telefoniümbris UPRO Ostand Matte iPhone 15 jaoks (must)
Laos
  • 38.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13 €
Kaubamärgid Torras
Kauba ID: 1610594
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Matt ümbris Torras UPRO Ostand iPhone 15 jaoks (must)

Kaitske oma nutitelefoni multifunktsionaalse Torras UPRO Ostand Matte Magnetic Case'iga, mis on pälvinud oma erakordse disaini eest rahvusvahelisi auhindu. Sellel on ka tugevad magnetid, mis võimaldavad teil kõikjal tasuta laadida. Praktiline rõngas suurendab kasutusmugavust ja võimaldab toodet kasutada alusena. Keeruline disain tagab seadme usaldusväärse kaitse. Teine eelis on ühilduvus kõigi magnetiliste tarvikutega.

Torras/UPRO-OSTAN-BLACK-15/1

Usaldusväärsed magnetid

Torras UPRO Ostand Matte ümbris kasutab Halbachi magneteid ja 38 neodüümmagnetit, et kinnitada telefon kindlalt erinevate magnettarvikute külge ja pakkuda mugavat laadimist. See võimaldab teil autoga reisides vabalt navigeerida, muretsemata, et teie seadme aku saab valel ajal tühjaks.

Torras/UPRO-OSTAN-BLACK-15/4

Teie seadme ohutuse tagamiseks

Torras on SGS-i sertifikaadiga ja pakub teie nutitelefonile tõhusat kaitset. Seda ümbritseb 360° õhkpadi ja sellel on täiendavad X-shock 4.0 õhkpadjad. Ohutust suurendab ka mitmekihiline konstruktsioon. Kaamera juures 2,5 mm ja ekraanil 1,5 mm täiendava tõusuga ümbris kaitseb telefoni tõhusalt kukkumiste, põrutuste ja muude ootamatuste eest.

Torras/UPRO-OSTAN-BLACK-15/2

Disain, mis paistab silma

Tunne, et funktsionaalsust saab kombineerida esteetikaga. Torras UPRO Ostand Matte korpuses on ühendatud elegants ja minimalism, see on kerge ja vastupidav tänu lennukialumiiniumi kasutamisele. Õhuke ja klanitud disain võimaldab hõlpsat juurdepääsu kõigile telefoni funktsioonidele. Lisaks toimib rõngakujuline hoidik alusena, mis võimaldab nutitelefoni vertikaalselt või horisontaalselt positsioneerida ning kaldenurka reguleerida 40-120°.

Torras/UPRO-OSTAN-BLACK-15/6
Tootja Torras
Mudel UPRO Ostand Matt
Ühilduvus iPhone 15
Värv must
Omadused
Korpuse mudel iPhone 15
Traadita sagedusala must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles