Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Torrase telefoniümbris Ostand Matte iPhone 15 jaoks (tumesinine)

Torrase telefoniümbris Ostand Matte iPhone 15 jaoks (tumesinine)
Laos
  • 38.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13 €
Kaubamärgid Torras
Kauba ID: 1610619
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Torras UPRO Ostandi mattümbris iPhone 15 jaoks (tumesinine)

Kaitske oma nutitelefoni multifunktsionaalse Torras UPRO Ostand Matte magnetümbrisega, mida on erakordse disaini eest tunnustatud rahvusvaheliste auhindadega. Seda eristavad ka tugevad magnetid, mis võimaldavad tasuta laadida kõikjal. Praktiline rõngas suurendab kasutusmugavust ja võimaldab toodet kasutada alusena. Viimistletud disain tagab seadme usaldusväärse kaitse. Teine eelis on ühilduvus kõigi magnettarvikutega.

Torras/UPRO-OSTAND-NAVY-BLU/5

Usaldusväärsed magnetid

Torras UPRO Ostand Matte ümbris kasutab Halbachi magneteid ja 38 neodüümmagnetit, et kinnitada telefon kindlalt erinevate magnettarvikute külge ja võimaldada mugavat laadimist. See võimaldab teil autoga reisides navigeerimist vabalt kasutada, ilma et peaksite muretsema seadme valel ajal tühjenemise pärast.

Torras/UPRO-OSTAND-NAVY-BLU/3

Teie seadme ohutuse tagamiseks

Torrase toode on saanud SGS-i sertifikaadi ja pakub teie nutitelefonile tõhusat kaitset. Seda ümbritseb 360° õhkpadi ja see on varustatud täiendavate X-shock 4.0 õhkpatjadega. Ohutust suurendab ka mitmekihiline konstruktsioon. Kaamera juures 2,5 mm ja ekraanil 1,5 mm kõrgusega ümbris kaitseb telefoni tõhusalt kukkumiste, põrutuste ja muude ettenägematute sündmuste eest.

Torras/UPRO-OSTAND-NAVY-BLU/7

Disain, mis paistab silma

Kogege, et funktsionaalsust saab kombineerida esteetikaga. Torras UPRO Ostand Matte ümbris ühendab endas elegantsi ja minimalismi ning on tänu lennukiklassi alumiiniumi kasutamisele kerge ja vastupidav. Õhuke ja siidiselt sile disain tagab mugava juurdepääsu kõikidele telefoni funktsioonidele. Lisaks toimib rõngakujuline hoidik ka alusena, võimaldades nutitelefoni vertikaalselt või horisontaalselt positsioneerida ning kaldenurka reguleerida 40-120°.

Torras/UPRO-OSTAND-NAVY-BLU/6
Tootja Torras
Mudel UPRO Ostand Matte
Ühilduvus iPhone 15
Värv mereväe vlue
Omadused
Korpuse mudel iPhone 15
Traadita sagedusala sinine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles