Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Torrase telefoniümbris OriginFit iPhone 15 PRO jaoks (must)

Torrase telefoniümbris OriginFit iPhone 15 PRO jaoks (must)
Laos
  • 26.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9 €
Kaubamärgid Torras
Kauba ID: 1610610
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Torras OriginFit ümbris iPhone 15 Pro jaoks (must)

Torras OriginFit ümbris on mõeldud iPhone 15 Pro jaoks ja sellel on üliõhuke disain – vähem kui 0,03 tolli paks. See tagab tõhusa kukkumiskaitse ning kaitseb ka seadme ekraani ja objektiivi. Veelgi enam, magnetiline disain võimaldab mugavat juhtmevaba laadimist ja kasutamist koos magnetiliste autokinnitustega. Korpus ühildub ka kõigi Magsafe'i tarvikutega. Lisaks on sellel pehme puudutusega viimistlus, mis takistab teie iPhone'i käest libisemist.

Torras/ORIGINFIT-PRO/5

Tõhus kaitse

Hoidke oma iPhone 15 Pro turvaliselt Torras OriginFit ümbrisega. Toode on valmistatud painduvast plastikust, mis on väga kukkumiskindel. Lisaks on korpuse servad üles tõstetud, et kaitsta teie nutitelefoni ekraani ja objektiivi kahjustuste eest.

Torras/ORIGINFIT-PRO/2

Magnetiline disain

Korpus on varustatud magnetrõngaga, mis koosneb N56 magnetitest kogujõuga 19N. Tänu sellele tagab see 120% suurema stabiilsuse kui teised korpused. Seega saate oma iPhone 15 Pro laadida induktiivselt laadija või toitepanga abil. Lisaks töötab see magnetiliste autokinnitustega – kasutage navigeerimist mugavalt ja turvaliselt.

Torras/ORIGINFIT-PRO/1
Tootja Torras
Mudel OriginFit-Pro
Värv must
Paksus 0,03 tolli
Ühilduvus iPhone 15 pro
Omadused
Korpuse mudel iPhone 15 Pro
Traadita sagedusala must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles