Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Torrase telefoniümbris OriginFit iPhone 15 jaoks (must)

Torrase telefoniümbris OriginFit iPhone 15 jaoks (must)
Laos
  • 24.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.33 €
Kaubamärgid Torras
Kauba ID: 1610611
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Torras OriginFit ümbris iPhone 15 jaoks (must)

Torras OriginFit ümbris on pühendatud iPhone 15-le ja sellel on üliõhuke disain – selle paksus on alla 0,03". See pakub tõhusat kaitset kukkumise eest ning kaitseb ka seadme ekraani ja objektiivi. Veelgi enam, magnetiline disain võimaldab mugavalt juhtmevaba laadimine ja magnetiliste autokinnituste kasutamine.Korrus ühildub ka kõigi Magsafe lisadega.Lisaks on sellel meeldiv puutetundlik viimistlus ja see ei lase iPhonel käest libiseda.

Torras/ORIGINFIT-IPHONE-15/3

Tõhus kaitse

Torras OriginFit ümbrisega on teie iPhone 15 turvaline. Toode oli valmistatud painduvast plastikust, mida eristab kõrge vastupidavus kukkumistele. Veelgi enam, korpuse servad on tõstetud, et kaitsta nutitelefoni ekraani ja objektiivi kahjustuste eest.

Torras/ORIGINFIT-IPHONE-15/2

Magnetiline disain

Korpus on varustatud magnetrõngaga, mis koosneb N56 magnetitest kogujõuga 19N. Tänu sellele tagab see 120% suurema stabiilsuse kui teised korpused. Nii saate oma iPhone 15 laadida induktiivselt laadija või akupangaga. Veelgi enam, see töötab magnetiliste autokinnitustega — kasutage navigeerimist mugavalt ja turvaliselt.

Torras/ORIGINFIT-IPHONE-15/5

Tootja Torras
Mudel OriginFit-iPhone 15
Värv must
Paksus 0,03"
Ühilduvus iPhone 15
Omadused
Korpuse mudel iPhone 15
Traadita sagedusala must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles