Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Torba Sunnylife DJI Avata Explorer / Pro-View Combo

Torba Sunnylife DJI Avata Explorer / Pro-View Combo
Laos
  • 47.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16 €
Kaubamärgid Sunnylife
Kauba ID: 1462823
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sunnylife kott DJI Avata Explorer/Pro-View Combo jaoks

Kas soovite oma DJI Avatat ja selle tarvikuid kaitsta? Valige Sunnylife! Sunnylife kott mahutab teie drooni, kaitseprillid ja hädavajalikud tarvikud. Suur võrgust sahtel aitab asju korras hoida ja vastupidav disain kaitseb teie seadmeid kahjustuste eest. Tänu mugavale käepidemele ja reguleeritavale õlarihmale on transportimine ülimalt lihtne ja mugav.

Sunnylife/AT-B568/7

Suur mahutavus

Hoidke kõike ühes kohas! Sunnylife kott rõõmustab teid oma suure mahutavusega. Sellesse mahub hõlpsasti mitte ainult teie DJI Avata droon, vaid ka kõik vajalikud tarvikud. Sellesse saab edukalt paigutada kaableid, varuakusid, Motion 2/1 kontrollerit või DJI Integra/Goggles 2/FPV Goggles V2. Nüüd on kõik teie käeulatuses!

Sunnylife/AT-B568/5

Pöörates tähelepanu detailidele

Kott on valmistatud ülima hoolega. Spetsiaalselt disainitud siseruumid sobivad ideaalselt üksikute tarvikute hoidmiseks. Lisaks on kott pehme ning põrutus- ja kriimustuskindel, pakkudes teie varustusele lisakaitset. Te ei pea enam muretsema oma DJI Avati ja tarvikute ohutuse pärast – nüüdsest on kõik usaldusväärselt kaitstud!

Sunnylife/AT-B568/4

Kasutusmugavus

Nautige Sunnylife'iga oma unistuste mugavust. Saate seda kanda õlal või käes – valik on teie! Koti seest leiate lisalahtri, mis võimaldab hoida veelgi rohkem tarvikuid. Mugavuse suurendamiseks on kott varustatud kahe lukuga.

Sunnylife/AT-B568/1
Tootja Päikeseline elu
Mudel AT-B568
Materjal Tekstiil
Kaal 1,28 kg
Mõõtmed 38 x 34,5 x 14,8 cm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles