Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Toocki vahelduvvoolu laadimiskaabel, 1 m, 66 W (must)

Toocki vahelduvvoolu laadimiskaabel, 1 m, 66 W (must)
Laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Toocki
Kauba ID: 1467366
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Tooki laadimiskaabel AC 1m 66W (must)

Laadige oma seadmeid palju kiiremini. Tooki USB-A–USB-C kaabel annab kuni 66 W väljundvõimsust ja kuni 6 A voolu. Sellel on ka väike ekraan ja see on väga vastupidav – ei pea muretsema kiire kahjustumise pärast. Toode pakub ka kiiret failiedastuskiirust kuni 480 Mbps.

Tuki/TXCTYX05/3

Muljetavaldav esitus

Unustage ootamine, kuni teie seadmed on kasutusvalmis. Kaabel tagab kuni 66 W väljundvõimsuse ja kuni 6 A voolu, mis võimaldab valitud seadet kiiresti laadida. Samuti saate oma laadimisvõimsust igal ajal reaalajas kontrollida – vaadake lihtsalt sisseehitatud ekraani.

Tuki/TXCTYX05/5

Kiire failiedastus

Kas edastate faile sageli seadmete vahel? Tooki kaabel tuleb ka selleks kasuks! Toode pakub edastuskiirust kuni 480 Mbps, mis võimaldab kiiresti kopeerida fotosid, videoid või dokumente. Jätke pikkade ootamistega hüvasti!

Tuki/TXCTYX05/7

Keerulisus igas detailis

Kaabel on varustatud läbipaistvate elementidega, mis on valmistatud vastupidavast PC materjalist, mis annab sellele stiilse ja kaasaegse välimuse. Kvaliteetne traat tagab usaldusväärse andmeedastuse ning nailonpunutis hoiab ära vigastused ja tagab vastupidavuse paindumisele. Lisaks tagab sisseehitatud kiip laadimise ajal stabiilse voolu, kaitstes ühendatud seadmete akusid.

Tuki/TXCTYX05/6

Lai ühilduvus

Kaabliga saate hõlpsalt laadida erinevaid seadmeid. Toode ühildub nutitelefonide, tahvelarvutite ja sülearvutitega, sealhulgas tuntud kaubamärkidega. See töötab ka toiteallikate, lauaventilaatorite, väikeste lampide, juhtmevabade kõlarite ja muuga.

Tuki/TXCTYX05/4

Bränd Tuki
Nimi 6A andmekaabel kiireks laadimiseks
Mudel TXCTYX05
Värv Must
Tüüp USB-A - USB-C
väljundvõimsus Kuni 66 W
Praegune Kuni 6A
Edastamise kiirus Kuni 480 Mbit/s
Materjal PC + vitstest
Pikkus 1 m
Omadused
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles