Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Toocki laadimiskaabel USB AC 1m 66W (must)

Toocki laadimiskaabel USB AC 1m 66W (must)
Pole laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Toocki
Kauba ID: 1467361
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Tooki USB-USB-C kaabel, 1 m, 66 W (must)

Saate oma seadmeid kiiremini laadida. Tooki USB-A–USB-C kaabel annab kuni 66 W võimsust, kuni 6 A voolu ja edastab andmeid kiirusega kuni 480 Mbps. Sellel on kompaktne ekraan ja see on väga vastupidav – pole vaja karta, et see saab kiiresti kahjustada.

Kiire laadimine

Tooki kaabli väljundvõimsus on kuni 66 W ja vool 6 A, mis võimaldab mõne seadme kiiret laadimist. Te ei pea enam kaua ootama, kuni teie varustus on kasutamiseks valmis! Samuti saate igal ajal kontrollida oma praegust laadimisvõimsust – vaadake lihtsalt sisseehitatud ekraani.

Edastage faile kiiresti

Kui peate faile seadmete vahel edastama, on Tooki kaabel suurepärane valik. See võimaldab andmeedastuskiirust kuni 480 Mbps, et saaksite kiiresti kopeerida fotosid, videoid või dokumente. Sa ei pea enam ootamise aega raiskama!

Lai ühilduvus

Tooocki kaabli abil saate hõlpsalt laadida enamikku USB-C pordiga varustatud seadmeid. Toode ühildub nutitelefonide, tahvelarvutite ja sülearvutitega, sealhulgas tuntud kaubamärkidega. See töötab ka toiteallikate, lauaventilaatorite, lampide, juhtmevabade kõlarite ja muuga.

Keerulisus igas detailis

Kaabel tagab mitte ainult kiire, vaid ka turvalise laadimise. See on varustatud intelligentse kiibiga, mis kaitseb ühendatud seadmete akusid kahjustuste eest. Toode on ka väga vastupidav. Nailonpunutis parandab paindekindlust ja alumiiniumisulamist pistik on väga vastupidav. Lisaks tagab tugevdatud tinatatud vasktraat stabiilse ja usaldusväärse ülekande.

Bränd Tuki
Nimi Täielikult ühilduv AC 6A kiirlaadimiskaabel
Mudel TXCTXY2A01
Värv Must
Tüüp USB-A - USB-C
Võimsus Kuni 66 W
Praegune Kuni 6A
Materjal Tsingisulam + kootud kest
Kaabli pikkus 1 m
Omadused
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles