Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Toocki laadimiskaabel USB AC, 1m, 66W (must)

Toocki laadimiskaabel USB AC, 1m, 66W (must)
Laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Toocki
Kauba ID: 1467280
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Tooki USB-USB-C kaabel, 1 m, 66 W (must).

Pole aega oodata? Tooocki USB-USB-C kaabel pakub kuni 66 W võimsust ülikiireks ja tõhusaks laadimiseks. 6A vooluga saate lihtsalt laadida oma seadet kiirusega, millest olete alati unistanud. Kaablil on kaasaegne disain ja ekraan, mis annab teile reaalajas laadimisolekuteavet, andes teile meelerahu, et teie seadmed laevad õigetes tingimustes.

Tuki/TXCT-XY01/1

Digitaalekraan ja esmaklassilised materjalid

TXCT-XY01 kaabel on täiustatud toitehaldustööriist. Digitaalne ekraan võimaldab jälgida laadimisprotsessi reaalajas, nii et teate alati, mis toimub. Valmistatud alumiiniumisulamist ja TPE-st, pole see mitte ainult vastupidav, vaid ka paindlik ja kulumiskindel. Veelgi enam, kaabel on sassi sattumise vältimiseks tugevdatud punutud punutisega.

Tuki/TXCT-XY01/6

Lai ühilduvus

Seadmete jaoks pole vaja kasutada erinevaid kaableid. USB-C-liidesega Tooki kaabel ühildub paljude seadmetega nutitelefonidest tahvelarvutite ja sülearvutiteni. See toetab kiireks laadimiseks 6A voolu ja sellel on nutikas kiip, et saaksite väiksemat voolu (4A, 5A) vajavaid seadmeid ohutult laadida, ilma kahjustuste pärast muretsemata.

Tuki/TXCT-XY01/5

Vahetu andmeedastus

Tooki kaabli abil saate faile edastada välkkiirel. See toetab andmeedastuskiirust 480 Mbps, mis tähendab, et suure hulga fotode, suure filmi või muusikafailide edastamine võtab sõna otseses mõttes paar minutit.

Tuki/TXCT-XY01/2
Tootja. Tuki
Mudel TXCT-XY01
Materjal TPE alumiiniumisulam
Värv Must
Kaabli pikkus 1 m
Funktsioonid Kiirlaadimine 6A, andmeedastus, digitaalne ekraan
Ühendused USB-USB-C
Võimsus 66 W
Omadused
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles