Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Toocki laadimiskaabel CL, 1 m, 20 W (hall)

Toocki laadimiskaabel CL, 1 m, 20 W (hall)
Laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Toocki
Kauba ID: 1467359
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Tooki CL laadimiskaabel, 1 m, 20 W (hall)

Laadige oma iPhone või iPad kiiremini. Tooocki USB-C to Lightning kaabel toetab PD-standardit ja annab kuni 20 W võimsust, mida saate sisseehitatud LED-ekraani abil igal ajal testida. Samuti võimaldab toode edastada faile kiirusega kuni 480 Mbps ning tänu vastupidavale disainile teenib see teid kaua ja usaldusväärselt.

Tuki/TXCTL-ZX0G/2

Laadige oma seadmeid lühema ajaga

Kaabel toetab 20 W PD kiirlaadimist. See võimaldab valitud seadet hetkega laadida – unusta pikad ootamised. Tootel on ka sisseehitatud LED-ekraan, mis võimaldab teil võimsust reaalajas kontrollida. Tähelepanuväärne on ka nutikas kiip, mis tagab mitte ainult kiire, vaid ka turvalise laadimise.

Tuki/TXCTL-ZX0G/7

Edastage faile kiiresti

Toode ühildub USB 2.0 standardiga, võimaldades teil faile edastada kiirusega kuni 480 Mbps. See tähendab, et te ei pea liiga kaua ootama, kuni teie fotod või videod sihtkohta jõuavad! Toetuge tõestatud lahendustele ja säästke aega.

Tuki/TXCTL-ZX0G/4

Läbimõeldud disain

Tugevdatud tinatatud vaskkaabel tagab stabiilse laadimise ja andmeedastuse. Kaablil on ka kvaliteetne punutis, mis kaitseb seda kahjustuste eest ja tagab suurema vastupidavuse paindumisele. Täiendav eelis on läbipaistvad elemendid, mis annavad sellele kaasaegse ja stiilse välimuse.

Tuki/TXCTL-ZX0G/1

Bränd Tuki
Nimi CL 20W andmeside kiirlaadimiskaabel
Mudel TXCTL-ZX0G
Värv Hall
Tüüp USB-C välguni
Võimsus 20 W max.
Edastamise kiirus Kuni 480 Mbit/s
Materjal Punutud arvuti
Kaabli pikkus 1 m
Omadused
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles