Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Toocki laadimiskaabel CC, 1m, PD 60W (hall)

Toocki laadimiskaabel CC, 1m, PD 60W (hall)
Laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Toocki
Kauba ID: 1467364
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Tooki CC laadimiskaabel, 1 m, PD 60 W (hall)

Kas otsite oma seadmete jaoks veelgi kiiremat laadimist? Tooocki USB-C–USB-C kaabliga on see võimalik! See toode annab kuni 60 W võimsust ja toetab selliseid standardeid nagu PD, võimaldades teil saavutada erakordse tõhususe. See on väga vastupidav ja sellel on väike sisseehitatud ekraan. Lisaks pakub see failiedastuskiirust kuni 480 Mbps.

Tuki/TXCTT2-YX2A03/5

Kiire laadimine

Vähe aega? Pole probleemi – Tooocki kaabel võimaldab telefoni või muid seadmeid kiiresti laadida. See on saavutatav tänu kuni 60 W väljundvõimsusele ja PD-standardi toele. Toode on ka tagasiühilduv PD 30W-ga. Laadimisvõimsust saate reaalajas kontrollida sisseehitatud ekraani abil. Lisaks reguleerib nutikas kiip automaatselt voolu, et kaitsta ühendatud seadmete akusid kahjustuste eest.

Tuki/TXCTT2-YX2A03/7

Kiire failiedastus

Tooki kaabel on kasulik ka inimestele, kes sageli faile seadmete vahel edastavad. See pakub muljetavaldavat andmeedastuskiirust kuni 480 Mbps, võimaldades teil kiiresti kopeerida kõik vajalikud fotod, videod või dokumendid. Tooki aitab teil aega kokku hoida!

Tuki/TXCTT2-YX2A03/4

Läbimõeldud disain

Vastupidavast polükarbonaadist läbipaistvad elemendid annavad kaablile originaalse ja kaasaegse välimuse. Kui hindate ainulaadset aksessuaarikujundust, meeldib see lahendus teile kindlasti! Tugevdatud traat tagab stabiilse ülekande ja sujuva laadimise, nailonpunutis aga vastupidavuse paindumisele, rebenemisele ja muudele kahjustustele.

Tuki/TXCTT2-YX2A03/1

Lai ühilduvus

See kaabel võimaldab sujuvalt laadida erinevaid seadmeid. See ühildub kuulsate kaubamärkide nutitelefonide, tahvelarvutite ja isegi sülearvutitega. See sobib kasutamiseks ka kaasaskantavate mängukonsoolide, lauaventilaatorite, juhtmevabade kõlarite ja muuga.

Tuki/TXCTT2-YX2A03/3

Bränd Tuki
Nimi 60 W CC andmekaabel kiireks laadimiseks
Mudel TXCTT2-YX2A03
Värv Hall
Tüüp USB-C kuni USB-C
Võimsus Kuni 60 W
Edastamise kiirus Kuni 480 Mbit/s
Materjal PC + vitstest
Kaabli pikkus 1 m
Omadused
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles