Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Toocki laadimiskaabel CC, 140 W (pärlnikkel)

Toocki laadimiskaabel CC, 140 W (pärlnikkel)
Laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Toocki
Kauba ID: 1467331
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Tooki USB-C–USB-C kaabel, 1 m, 140 W (Pearl Nickel)

Nüüdsest saate kiiresti oma seadmete võimsust pikendada ja andmeid edastada. Tooki USB-C–USB-C kaabel annab kuni 140 W võimsust ja toetab kiire laadimise tagamiseks PD3.1 kiirlaadimisprotokolli. See on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, muutes selle vastupidavaks ja teie seadmete jaoks täiesti ohutuks.

Tuki/TXCTT14-LG01/3

Välkkiire andmeedastus

Nautige andmeedastuskiirust kuni 480 Mbps. Nüüdsest kantakse fotod, videod, dokumendid ja muud failid koheselt teie valitud seadmesse, muutes teie töö sujuvamaks ja tõhusamaks.

Tuki/TXCTT14-LG01/1

Kiire laadimine

Tooocki kaabel kasutab teie seadmete koheseks laadimiseks kuni 140 W võimsust. Lisaks toetab see PD3.1 kiirlaadimisprotokolli, kohandudes erinevate USB-C liideste dünaamiliste laadimisvajadustega.

Tuki/TXCTT14-LG01/4

Kvaliteetsed materjalid

Kaabli projekteerimisel oli põhirõhk vastupidavusel. See on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis tagavad vastupidavuse. Vastupidav disain tagab ka selle, et see peab vastu igapäevasele kasutamisele. Võite olla kindel, et toode teenib teid pikka aega.

Tuki/TXCTT14-LG01/6

Teie seadmete kaitsmine

Intelligentne kiip tagab turvalise, stabiilse ja kiire laadimise. See võimaldab kaablil automaatselt reguleerida ühendatud seadme optimaalset voolu ja võimsust, vältides aku võimalikku kahjustamist.

Tuki/TXCTT14-LG01/7

Lai ühilduvus

Unustage piirangud. Tooki kaabel ühildub Apple, Huawei, Xiomi, Delli, Lenovo ja HP kaubamärkide sülearvutitega, Pad Pro 11 ja Pad Pro 12.9 tahvelarvutitega, Huawei, Honori, Xiaomi ja Samsungi telefonidega ning Nintendo Switchi mängukonsoolidega.

Tuki/TXCTT14-LG01/2
Tootja Tuki
Mudel TXCTT14-LG01
Funktsioon kiirlaadimine PD3.1 USB2.0
Materjal tsink sulam
Pikkus 1 m
Omadused
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles