Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Toocki laadimiskaabel CC, 1 m, 140 W (must)

Toocki laadimiskaabel CC, 1 m, 140 W (must)
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Toocki
Kauba ID: 1467348
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Tooki USB-C–USB-C kaabel, 1 m, 140 W (must)

Kui otsite kaablit, milles on ühendatud kiirus ja vastupidavus, on Tooki kaabel teie jaoks. See on loodud kõige nõudlikumate kasutajate vajadusi silmas pidades ning see ei paku mitte ainult kiiret laadimist ja andmeedastuskiirust, vaid sellel on ka vastupidav ja vastupidav disain. Siit saate teada, kuidas Tooki saab muuta teie elektrooniliste seadmete kasutamise viisi.

Tuki/TXCTT14-LG01/2

Kiirus ja tõhusus

Tooki kaabel on tõhus ja ajasäästlik. Kaabel, mis toetab täiustatud kiirlaadimisprotokolle, nagu PD3.1 ja PD100W/PD65W, võimaldab teil seadmeid koheselt laadida. Sisseehitatud nutikas kiip juhib laadimisprotsessi, tagades mitte ainult kiiruse, vaid ka teie seadmete ohutuse. Ja andmeedastuskiirusega 480 Mbps on failiedastus sama tõhus. Kui valite Tooki kaabli, saate mitte ainult kiiruse, vaid ka tõhususe.

Tuki/TXCTT14-LG01/3

Läbimõeldud disain

Tooki on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest, tagades selle stabiilse ja vastupidavuse igapäevasel kasutamisel. 1 meetri pikkune kaabel pakub samaaegselt paindlikkust ja mugavust, võimaldades teil vabalt ühendada erineva konfiguratsiooniga seadmeid. Kui investeerite Tooki kaablisse, valite vastupidavuse ja kvaliteedi, mis vastavad teie ootustele.

Tuki/TXCTT14-LG01/6
Taskune Tuki
Mudel TKSKTT 14-LG01
Värv Must
Pikkus 1 m
Võimsus 140 W
Andmete ülekanne 480 Mbit/s
Omadused
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles