Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Toocki laadimiskaabel AL, 1 m, 12 W (must)

Toocki laadimiskaabel AL, 1 m, 12 W (must)
Laos
  • 12.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.33 €
Kaubamärgid Toocki
Kauba ID: 1467365
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Tooki AL laadimiskaabel, 1 m, 12 W (must)

Saate oma iPhone'i kiiremini laadida. Tooocki USB-A to Lightning kaabel edastab kuni 2,4A voolu, võimaldades teil valitud seadmeid kiiresti laadida. Toode pakub ka kiiret failiedastuskiirust kuni 480 Mbps. Sellel on ka sisseehitatud ekraan ja see on väga vastupidav.

Tuki/TXCLYX01/4

Veel lühemad laadimisajad

Pole vaja liiga kaua oodata, kuni teie iPhone on kasutamiseks valmis. Tooki kaabel tagab kuni 2,4 A voolu, mis võimaldab nutitelefoni kiiresti laadida. Lisaks võimaldab sisseehitatud ekraan mugavalt reaalajas laadimisvõimsust jälgida. Tähelepanuväärne on, et intelligentne kiip tagab voolu stabiilsuse, kaitstes ühendatud seadmete akusid kahjustuste eest.

Tuki/TXCLYX01/5

Ühilduv

Kaabel töötab probleemideta erinevate iPhone'i ja iPadi mudelitega. Ärge muretsege ühilduvusprobleemide, vigade või hüpikteadete pärast – see toode tagab teie seadmete sujuva, stabiilse ja turvalise laadimise.

Tuki/TXCLYX01/6

Kiire failiedastus

Enam pole vaja aega raisata, oodates, kuni failid sihtkohta jõuavad. Tooki kaabel tagab andmeedastuskiiruse kuni 480 Mbps. Saate kiiresti üle kanda kõik vajalikud fotod, dokumendid, videod või muusikakompositsioonid.

Tuki/TXCLYX01/2

Täiustatud disain

Kaabel on varustatud läbipaistvate elementidega, mis on valmistatud vastupidavast PC materjalist, mis annab sellele stiilse ja kaasaegse välimuse. Tugevdatud traat tagab stabiilse laadimise ja usaldusväärse andmeedastuse ning nailonpunutis tagab tõhusa kaitse painde, rebenemise ja muude kahjustuste eest.

Tuki/TXCLYX01/7

Bränd Tuki
Nimi 2,4A andmekaabel kiireks laadimiseks
Mudel TXCLYX01
Värv Must
Tüüp USB-A välguni
Praegune Kuni 2,4 A
Edastamise kiirus Kuni 480 Mbit/s
Materjal PC + vitstest
Pikkus 1 m
Omadused
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles