Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Toocki laadimiskaabel AL, 1 m, 12 W (hall)

Toocki laadimiskaabel AL, 1 m, 12 W (hall)
Laos
  • 11.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4 €
Kaubamärgid Toocki
Kauba ID: 1467368
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Tooki USB-Lightning laadimiskaabel, 1 m, 12 W (hall)

Nautige oma iPhone'i kiiret ja mugavat laadimist. Tooocki USB-A to Lightning kaabel edastab kuni 2,4A voolu, võimaldades teil telefoni kiiresti laadida. Samuti võimaldab see faile edastada kiirusega kuni 480 Mbps – jätke pika ootamisega hüvasti. Toode on tuntud ka oma suure tugevuse ja kahjustustele vastupidavuse poolest.

Tuki/TXCLJDA03/5

Kiire laadimine

Kas peate telefoni kiiresti laadima, kuna selle aku hakkab tühjaks saama? Tooki kaabliga saad laadida seda hetkega! Kuni 2,4A vooluga toode pakub muljetavaldavat jõudlust. Lisaks tagab kvaliteetne traat stabiilse ja usaldusväärse ülekande.

Tuki/TXCLJDA03/4

Ühilduvus

Kaabel ühildub täielikult iOS-iga – pole enam hüpikaknaid ega vigu. Sellega saab hõlpsasti laadida erinevaid iPhone'i ja iPadi mudeleid. Samuti ei pea te muretsema laadijate ohutuse pärast.

Tuki/TXCLJDA03/6

Tugev disain

See praktiline kaabel teenib teid pikka aega. Vastupidav punutud varrukas kaitseb seda kahjustuste eest – pole vaja karta, et see puruneb või rebeneb. Lisaks on pistikute kaitsekorpused valmistatud läbipaistvast TPE materjalist – need pole mitte ainult väga vastupidavad, vaid näevad ka suurepärased välja, andes tootele originaalse iseloomu.

Tuki/TXCLJDA03/7

Bränd Tuki
Nimi AL 2,4A kiirlaadimiskaabel
Mudel TXCLJDA03
Värv Hall
Tüüp USB-A välguni
Praegune Kuni 2,4 A
Edastamise kiirus Kuni 480 Mbit/s
Materjal TPE + punutud
Pikkus 1 m
Omadused
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles