Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Toocki küünarnuki laadimiskaabel CC, 1 m, 100 W (must)

Toocki küünarnuki laadimiskaabel CC, 1 m, 100 W (must)
Laos
  • 12.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.33 €
Kaubamärgid Toocki
Kauba ID: 1467350
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Tooki USB-C–USB-C nurgeline kaabel, 1 m, 100 W (must)

Kui otsite mitmekülgset ja töökindlat kaablit, on Tooki just see, mida vajate. See mitte ainult ei paku kiiret laadimist ja andmeedastust, vaid tagab ka teie seadmete täieliku ohutuse. Kõrgeima kvaliteediga materjalidest valmistatud Tooki ühendab vastupidavuse laia ühilduvusega. See on investeering, mis toob teile meelerahu ja tõhususe igapäevases kasutuses.

Tooki/TQ-X32-must/3

Kiire laadimine ja andmeedastus

Tooki kaabel tagab välkkiire laadimise ja andmeedastuse. Koguni 100 W väljundvõimsusega kaabel võimaldab teil kiiresti laadida kaubamärgiga seadmeid, tagades samal ajal sujuva ja tõhusa jõudluse. Lisaks toimub 480 Mbps andmeedastuskiirusega failiedastus ühe silmapilguga. Valides Tooki kaabli, investeerite kiirusesse, töökindlusse ja mugavusele.

Tooki/TQ-X32-must/1

Kasutusmugavus

Tooki oli loodud maksimaalse mugavuse ja funktsionaalsuse tagamiseks. Selle 90° liides muudab seadme ühendamise raskesti ligipääsetavates kohtades lihtsaks ja mugavaks. Kaabli pikkus 1 m annab tegevusvabaduse ilma liikuvust piiramata. Ainulaadne märgutuli muudab laadimisoleku jälgimise lihtsaks, võimaldades teil kiiresti oma seadme üles leida ja teada selle hetkeolekut. Kaabli ebatavaline disain annab sellele ainulaadse iseloomu, muutes selle mitte ainult funktsionaalseks, vaid ka stiilseks.

Tooki/TQ-X32-must/7
Direktor Tuki
Mudel TQ-X32
Võimsus 100 W
Andmevahetus 480 Mbit/s
Värv Must
Liides USB-C kuni USB-C
Pikkus 1 m
Omadused
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles