Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Toocki dokkimisjaam Type-C 7in1 (hall)

Toocki dokkimisjaam Type-C 7in1 (hall)
Laos
  • 26.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9 €
Kaubamärgid Toocki
Kauba ID: 1467345
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Tooki Type-C dokkimisjaam, 7-ühes (hall)

Kui otsite lahendust, mis muudab teie seadmete haldamise mitte ainult tõhusaks, vaid ka mitmekülgseks, on Tooki dokkimisjaam see, mida vajate. See pole mitte ainult praktiline tööriist laadimiseks ja portide laiendamiseks, vaid ka täiustatud multimeediumi- ja andmehalduskeskus. Erinevate funktsioonide ja tehnoloogiatega on Tooki ideaalne neile, kes soovivad oma töö ja mängu kõigis aspektides töökindlust ja kõrget kvaliteeti.

Tuki/THB7-JSB03-hall/2

Pidades silmas mitut stsenaariumi

Tooki dokkimisjaam on tööriist, mis on loodud mitmekülgsust ja tõhusust silmas pidades. Varustatud mitme USB-pordiga, võimaldab see hõlpsalt ja massiliselt ühendada erinevaid seadmeid – hiirtest ja klaviatuuridest telefonide ja kaasaskantavate salvestusseadmeteni. See võimaldab kasutajatel nautida töö või meelelahutuse suuremat mugavust. Lisaks toetab jaam SD- või TF-kaartide kiiret lugemist, mis lihtsustab oluliselt juurdepääsu fotodele, muusikale või muudele helifailidele. Tooki on ideaalne lahendus neile, kes vajavad oma seadmete jaoks usaldusväärset ja paindlikku juhtimiskeskust.

Tuki/THB7-JSB03-hall/3

Rohkem kui lihtsalt kiirlaadimine

Tooki dokkimisjaam pakub palju enamat kui lihtsalt kiirlaadimist. PD100W USB-C laadimisport tagab teie seadmetele kohese toite, kuid see on alles algus. HDMI-sisend edastab 4K videot sagedusega 30 Hz, muutes töö ja mängimise naudinguks. Tooki on terviklik multifunktsionaalne lahendus kõige nõudlikumatele kasutajatele.

Tuki/THB7-JSB03-hall/4
Direktor Tuki
Mudel THB7-JSB03
Värv Hall
Sisendid HDMI, Type-C PD, SD/TF-kaardi sisend, 3 USB 3.0 porti
HDMI 4K@30Hz (max)
USB 3.0 5 Gbps (max)
C-tüüpi PD 100 W (max)
SD/TF-kaardi sisend Toetab micro SD, SDHC, SDXC jne kaarte.
Sisendvõimsus 5 V – 20 V
Ühilduvad süsteemid Windows, Apple OS, Linux, Vista
Omadused
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles