Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Toitemuundur Green Cell Car Power Inverter muundur 12V kuni 230V 500W/1000W modifitseeritud siinuslaine

Toitemuundur Green Cell Car Power Inverter muundur 12V kuni 230V 500W/1000W modifitseeritud siinuslaine
Pole laos
  • 54.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 18.33 €
Kaubamärgid Green Cell
Kauba ID: 1453565
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Inverter on seade, mis muudab autoakust või autovalgustist tuleva alalisvoolupinge vahelduvvooluks ~230V. Täpselt sama signaal on igas toitepistikus (tüüp F) Euroopas. Inverter on suurepärane valik kõigile, kes reisivad auto, matkaauto või veoautoga. See sobib suurepäraselt kohtadesse, kus pole otsest juurdepääsu pistikutele.

  • Püsige ühenduses – autoinverter on seade, mis võimaldab teil kasutada elektroonilisi seadmeid kõikjal, isegi kui olete toiteallikast eemal
  • Mitmekülgne ja kohandatav – Green Cell inverter ei ole varustatud mitte ainult pistikupesadega, kuhu saab ühendada elektriseadmeid , vaid sellel on ka USB-port, mis sobib väiksemate vidinate (nt nutitelefoni või tahvelarvuti) laadimiseks.
  • Ohutus igal ajal – meie Green Cell inverteril on mitmeid kaitseid ja sertifikaate ülepinge vastu , et teie seadmed mitte ainult ei töötaks sujuvalt, vaid tagaksid ka ohutuse.
  • Modifitseeritud siinuslaine – see hõlmab lihtsamat muunduri konstruktsiooni, mis tagab väiksema rikete määra . Modifitseeritud siinuslainega inverter võimaldab stabiilselt töötada selliseid seadmeid nagu toiteallikad, arvutid, LED-lambid

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles