Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Toitejuhe 2 vahelduvvoolu pistikupesaga, 3x USB, Orico, 1,4 m, 2500 W

Toitejuhe 2 vahelduvvoolu pistikupesaga, 3x USB, Orico, 1,4 m, 2500 W
Pole laos
  • 23.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8 €
Kaubamärgid Orico
Kauba ID: 1459361
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Toiteplokk 2 vahelduvvoolu pistikupesa ja 3 USB pistikupesaga.

Keskendu mugavusele. Orico pistikupesaga on kaasas 2 vahelduvvoolu pistikupesa ja 3 USB-porti, nii et saate korraga ühendada kuni 5 seadet. See pakub 2,4A kiirlaadimist ja tagab ohutu kasutamise. Sellel on kaasaegne disain ja kompaktne disain. Saate selle hõlpsalt seinale kinnitada ja 1,4-meetrine kaabel pakub teile kasutamise ajal võrreldamatut mugavust.

Kiire laadimine

Enam ei pea te oma seadmete laadimisega igavesti ootama. Laiendaja on varustatud kolme USB-A väljundpordiga, mille voolutugevus on 2,4 A. Selle tulemusena värskendate vaid mõne hetkega korraga näiteks nutitelefoni, tahvelarvuti ja kõrvaklappide energiat. Teie käsutuses on ka 2 vahelduvvoolu pistikupesa, kuhu saab muuhulgas ühendada lambi, sülearvuti või monitori.

Ainulaadne disain

Orico pikendusjuhe sobib ideaalselt kaasaegsesse interjööri. Seadme puidust disain muudab selle teie kodule huvitavaks täienduseks. Tänu kompaktsele disainile saate selle hõlpsalt kotti või kohvrisse panna ja kõikjale kaasa võtta. Veelgi enam, ruumi säästmiseks saate teibi lihtsalt seinale kinnitada. Lisaks on sellel spetsiaalne LED, mis näitab seadme olekut.

Turvalisuse huvides

Teibi valmistamisel on kasutatud kvaliteetseid tulekindlaid materjale. Lisaks pakuvad täiendavat kaitset sisemiste kaitsekatetega pistikupesad. 1,4 m kaabel annab teile peaaegu piiramatud võimalused ja suurendab kasutusmugavust.

Tootja Oriko
Mudel APD-2A3U-EU-15W-WD-B
Kaabli pikkus 1,4 m
USB väljund 5V/2,4A
USB maksimaalne väljundvõimsus 12 W
Maksimaalne võimsus 15 W
Mõõtmed 116 x 110 x 40 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles