Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Toimetaja S351DB must

Toimetaja S351DB must
Pole laos
  • 239.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 80 €
Kaubamärgid Edifier
Kauba ID: 1627921
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Enamik 2.1 süsteeme sisaldavad pisikesi satelliitkõlareid ja kompenseerivad satelliitidelt kostuva väikese heli oma bassikõlariga. S351DB-ga saate nii massiivse subwooferi kui ka täisfunktsionaalsed raamaturiiulikõlarid. Ühendage oma allikad Bluetoothi, RCA, optilise, koaksiaalse või AUX-i kaudu.

Võtke oma heli üle täielik kontroll ühe raamaturiiuli kõlari küljel asuvate külgpaneeli juhtnuppudega. Kolm nuppu asuvad küljel, mis mõjutavad kogu 2.1 süsteemi bassi, kõrgeid ja helitugevust. Pärast sisselülitamist süttib toitetuli, et teaksite, et teie süsteem töötab.

Kui 8-tolline bassikõlar taasesituse ajal aktiveeritakse, tunnete suurt rahulolu S351DB mürisevast madalast. Filmid, muusika ja mängud ärkavad ellu, kui see bassikõlar on ühendatud ja toodab heli. Sellel subwooferil on täiustatud külgpaneeli bassirefleksiport. See peegelport parandab teie kuulamiskogemust igat tüüpi bassihelide puhul. Nautige selle 2.1 süsteemiga oma lemmikfilmide, muusika, mängude ja palju muu sügavaid mürisevaid müra.

S351DB on varustatud kahe raamaturiiuliga satelliitkõlariga, millel on titaankupliga kõrgekõlarid, mis aitavad luua heli, mis pakub selgeid kõrgeid helisid mis tahes muusika-, video- ja filmide žanris. Titaankupliga tweeterid on ¾-tollised.

S351DB juhtmevaba kaugjuhtimispuldiga saate vahetada sisendeid ja juhtida taasesitust. Vahetage optilise, koaksiaalse, lisa- ja Bluetooth-sisendi vahel vahemikust. Samuti saate juhtmevaba kaugjuhtimispuldi abil juhtida helitugevust või taasesituse juhtnuppe, samuti lülitada kõlarid sisse või välja.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles