Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Toetusega ümbris ESR Classic Hybrid iPhone 15 Plus jaoks, Magsafe (selge)

Toetusega ümbris ESR Classic Hybrid iPhone 15 Plus jaoks, Magsafe (selge)
Pole laos
  • 18.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.33 €
Kaubamärgid ESR
Kauba ID: 1533486
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Klassikaline ESR hübriidümbris koos alusega iPhone 15 Plus jaoks, MagSafe (selge)

Andke oma iPhone'ile kasutajakogemust nautides parim kaitse! Klassikaline ESR hübriidümbris kaitseb teie seadet tõhusalt kriimustuste, põrutuste ja kahjustuste eest. Sisseehitatud alus võimaldab mugavalt videoid vaadata ning ühtlasi kaitseb tõhusalt kaamera objektiivi. See lisaseade sobib suurepäraselt iPhone 15 Plusile ja ühildub HaloLocki ja MagSafe'i tehnoloogiatega.

ESR/Etui-ESR-Classic-Hybrid-z-Kickstand-do-iPhone-15-Plus-Magsafe-przezroczyste/2

Oma iPhone'i turvalisena hoidmine

Võite olla kindel, et teie telefon on peaaegu igas olukorras kaitstud! Korpus kaitseb seadet usaldusväärselt juhuslike kahjustuste eest. Tugevdatud servad neelavad kukkumisel tekkivaid lööke ja tagavad kukkumisel suurepärase löögi neeldumise. Kõrgendatud servad kaitsevad ekraani ja objektiivi veelgi kriimustuste eest, kui nutitelefon on asetatud tasasele pinnale.

ESR/Etui-ESR-Classic-Hybrid-z-Kickstand-do-iPhone-15-Plus-Magsafe-przezroczyste/1

Tähelepanu detailidele

Klassikalisel hübriidkorpusel on sisseehitatud kokkupandav tugijalg, mis võimaldab mugavalt vaadata videoid, teha videokõnesid või kasutada rakendusi horisontaalselt, ilma et peaksite telefoni käes hoidma. Lisaks saate hõlpsalt reguleerida kaldenurka vahemikus 15 kuni 85 kraadi.

ESR/Etui-ESR-Classic-Hybrid-z-Kickstand-do-iPhone-15-Plus-Magsafe-przezroczyste/7

Täiuslikult kohandatud

Korpus on disainitud iPhone 15 Plusi silmas pidades. See sobib ideaalselt ja pordidel on täpsed väljalõiked täielikuks juurdepääsuks nutitelefoni liidesele. Saate oma telefoni laadida ilma korpust eemaldamata, isegi kasutades juhtmevaba laadijat. 1500 g tõmbejõuga magnetid tagavad laadimise ajal stabiilsuse ja töökindluse.

ESR/Etui-ESR-Classic-Hybrid-z-Kickstand-do-iPhone-15-Plus-Magsafe-przezroczyste/3

Tugev disain

Vastupidavast arvutist ja pehmest TPU-st valmistatud vastupidava disainiga ESR Classic Hybrid Case talub ka kõige karmimaid tingimusi ja vastab erakordse vastupidavuse sõjalistele standarditele. Enam ei pea muretsema iga kord, kui telefoni maha kukud! Lisaks ei ole toode kollaseks ja säilitab oma esteetilise välimuse pikka aega.

ESR/Etui-ESR-Classic-Hybrid-z-Kickstand-do-iPhone-15-Plus-Magsafe-przezroczyste/5
Tootja ESR
Mudel Klassikaline hübriid
Värv Läbipaistev
Ühilduvus iPhone 15 pluss
Omadused
Korpuse mudel iPhone 15 Plus

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles