Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Toetusega ümbris ESR Classic Hybrid iPhone 15 jaoks, Magsafe (selge)

Toetusega ümbris ESR Classic Hybrid iPhone 15 jaoks, Magsafe (selge)
Pole laos
  • 23.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8 €
Kaubamärgid ESR
Kauba ID: 1533485
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

ESR Classic hübriidümbris tugijalaga iPhone 15 jaoks, MagSafe (läbipaistev)

Pakkuge oma iPhone'ile parimat kaitset, nautides samal ajal kasutaja mugavust! ESR Classic Hybrid Case kaitseb seadet tõhusalt kriimustuste, põrutuste ja kahjustuste eest. Sisseehitatud tugijalg võimaldab mugavalt vaadata videoid ja kaitseb tõhusalt ka kaamera objektiivi. See lisaseade on täiuslikult kohandatud iPhone 15 jaoks ja ühildub HaloLocki ja MagSafe'i tehnoloogiatega.

ESR/Etui-ESR-Classic-Hybrid-z-Kickstand-do-iPhone-15-Magsafe-przezroczyste/2

Oma iPhone'i ohutuse eest hoolitsemine

Olge kindel, et teie telefon on tõhusalt kaitstud peaaegu igas olukorras! Korpus kaitseb seadet usaldusväärselt juhuslike kahjustuste eest. Tugevdatud servad neelavad kukkumisel tekkivaid lööke ja pakuvad kukkumisel suurepäraseid polsterdusi. Kõrgendatud servad kaitsevad ekraani ja objektiivi veelgi kriimustuste eest, kui nutitelefon on asetatud tasasele pinnale.

ESR/Etui-ESR-Classic-Hybrid-z-Kickstand-do-iPhone-15-Magsafe-przezroczyste/1

Tähelepanu detailidele

Klassikalisel hübriidümbrisel on sisseehitatud kokkupandav tugijalg, mis võimaldab mugavalt horisontaalasendis videot vaadata, videokõnesid või rakendusi kasutada, ilma et peaksite telefoni käes hoidma. Lisaks saate kaldenurka pingevabalt reguleerida vahemikus 15 kuni 85 kraadi.

ESR/Etui-ESR-Classic-Hybrid-z-Kickstand-do-iPhone-15-Magsafe-przezroczyste/7

Täiuslikult kohandatud

Korpus on disainitud iPhone 15 silmas pidades. See sobib ideaalselt ja pordide täpsed väljalõiked tagavad täieliku juurdepääsu nutitelefoni liidesele. Saate oma telefoni laadida ilma korpust eemaldamata, isegi kasutades juhtmevaba laadijat. 1500g tõmbejõuga magnetid tagavad laadimise ajal stabiilsuse ja töökindluse.

ESR/Etui-ESR-Classic-Hybrid-z-Kickstand-do-iPhone-15-Magsafe-przezroczyste/3

Vastupidav konstruktsioon

Tänu oma tugevale konstruktsioonile ning vastupidavast PC-st ja pehmest TPU-st valmistatud ESR Classic Hybrid Case talub ka kõige raskemaid tingimusi ja vastab sõjalise klassi standarditele, näidates välja erakordse vastupidavuse. Enam ei pea muretsema iga kord, kui telefoni maha kukud! Lisaks ei ole toode kollaseks ja säilitab oma esteetilise välimuse pikka aega.

ESR/Etui-ESR-Classic-Hybrid-z-Kickstand-do-iPhone-15-Magsafe-przezroczyste/5
Tootja ESR
Mudel Klassikaline hübriid
Värv Läbipaistev
Ühilduvus iPhone 15
Omadused
Korpuse mudel iPhone 15

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles