Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Tindikassett HP 933XL Cyan

Tindikassett HP 933XL Cyan
Laos
  • 33.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.33 €
Kaubamärgid HP
Kauba ID: 1453017
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HP 933 Cyan Officejet tindikassett prindib lehekülg lehekülje järel professionaalse kvaliteediga värvidega. Äratage dokumendid ja turundusmaterjalid ellu silmapaistva värvide erksusega madala lehehinnaga ja taaskasutage oma kassette lihtsalt.

Tagage iga prindiga usaldusväärsed ja kvaliteetsed tulemused. Kasutage HP Officejeti tinti ja muljetavaldavaid töökindlusfunktsioone muretu järjepidevuse tagamiseks lehekülg lehekülje järel. HP printerid, tindid ja paberid on optimaalsete tulemuste saavutamiseks kavandatud ja testitud koos.

Lisage oma ettevõtte printimisele muljetavaldavaid värve – saavutage silmapaistev värvide erksus, kasutades kontori jaoks mõeldud pigmenttindid. Parandage dokumendi kvaliteeti, kasutades ColorLok® logoga pabereid. Rikkalike, erksate piltide ja graafika jaoks on värvid heledamad.

Printige professionaalse kvaliteediga värviliselt madala lehehinnaga. Ükshaaval vahetatavate tindide ja suure mahutavusega kassettidega saate paremat väärtust. Säästke, kui printite kontoris turundusmaterjale.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles