Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Tindikassett HP 932XL must

Tindikassett HP 932XL must
Laos
  • 58.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 19.66 €
Kaubamärgid HP
Kauba ID: 1453016
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HP 932 mustad tindikassetid tagavad professionaalse kvaliteediga printimise lehekülg lehekülje järel. Selle suure mahutavusega kassetiga printige rohkem, lisage oma dokumentidele laserkvaliteediga must tekst ja taaskasutage oma kassette hõlpsalt.

Tagage iga prindiga usaldusväärsed ja kvaliteetsed tulemused. Kasutage HP originaaltinti ja muljetavaldavaid töökindlusfunktsioone muretu järjepidevuse tagamiseks lehekülg lehekülje järel. HP printerid, tindid ja paberid on optimaalsete tulemuste saavutamiseks kavandatud ja testitud koos.

Jäta ärikvaliteediga mustvalgete dokumentide ja terava musta tekstiga tugev mulje. Teie prindid taluvad markerpliiatseid ja vett ning ei lase aja jooksul tuhmuda 1,2 . Arhiivige dokumente ja olulisi pabereid aastakümneid. 2

Printige taskukohaseid professionaalse kvaliteediga dokumente laserkvaliteediga tekstiga. Suurendage väärtust eraldi vahetatavate tindide ja valikuliste suure mahutavusega kassettidega 3 . Säästke, kui printite kontoris turundusmaterjale.

1 Põhineb HP sisetestidel, kasutades ColorLok® logoga paberit.
2 Põhineb paberitööstuse ennustustel happevaba paberi ja HP originaaltindi kohta; värvaine stabiilsuse andmed toatemperatuuril põhinevad sarnastel süsteemidel, mida on testitud vastavalt standarditele ISO 11798 ja ISO 18909. Vaadake ISO 11798 sertifikaati aadressil http://www.sp.se/en/index/services/certprod/certprodprofil/arkiv/maskin/black/ Sidor/default.aspx.
3 Võrreldes HP 932 musta tindikassettidega. Lisateavet leiate aadressilt http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles