Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Tindikassett HP 301XL Kolmevärviline

Tindikassett HP 301XL Kolmevärviline
Laos
  • 54.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 18.33 €
Kaubamärgid HP
Kauba ID: 1452978
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HP 301XL kolmevärvilised tindikassetid on loodud pakkuma kasutajasõbralikke funktsioone ja usaldusväärset jõudlust. Printige hõlpsalt erksavärvilisi dokumente, aruandeid ja kirju, saavutades samal ajal suure väärtuse.

Printige erksavärvilisi dokumente ja pilte, mis silma paistavad. Arhiveerige dokumente, mis säilitavad teksti- ja värvikvaliteedi aastakümneid ilma pleekimiseta, kasutades originaalseid HP tinti 1 . Parem pildikvaliteet, kasutades ColorLoki sümboliga pabereid.

Kasutage seda suure mahutavusega värvilise tindikassetti 2 kasutades sagedase printimise eest paremat väärtust. Mugavad funktsioonid muudavad printimise lihtsaks, sealhulgas tehnoloogia, mis võimaldab teil kriitilise dokumendi printimise lõpetada, kui konkreetne tint on otsas.

Ühtlase ja usaldusväärse jõudluse tagamiseks looge originaalsetele HP tindikassettidele. Iga originaal HP tindikassett on täiesti uus, et tagada suurepärane printimiskogemus. HP Planet Partners muudab tindikasseti taaskasutamise mugavaks 3 .

1 Põhineb paberitööstuse ennustustel happevaba paberi ja HP originaaltindi kohta; värvaine stabiilsuse andmed toatemperatuuril, mis põhinevad sarnastel ISO 11798 ja ISO 18909 järgi testitud süsteemidel.
2 Võrreldes HP 301 kolmevärviliste tindikassettidega.
3 Programmide saadavus on erinev. HP tindikassettide tagastamine ja ringlussevõtt on praegu HP Planet Partnersi programmi kaudu saadaval enam kui 44 riigis, territooriumil ja piirkonnas Aasias, Euroopas ning Põhja- ja Lõuna-Ameerikas. Lisateabe saamiseks külastage aadressi http://www.hp.com/recycle.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles