Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Tindikassett Canon PGI-525Bk Topeltpakk

Tindikassett Canon PGI-525Bk Topeltpakk
Laos
  • 60.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 20.33 €
Kaubamärgid Canon
Kauba ID: 1452061
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Miks kasutada Canoni originaaltarvikuid?

Ehtsad Canoni tindid toovad teie Canoni printeri parimad omadused esile, nii et olete alati erakordsete tulemuste osas kindlad. Canoni tindid hoiavad teie Canoni printeri töös tipptasemel.

Eredamad ja täpsemad värvid
Ehtne Canoni tindivalem võimaldab teil saavutada uskumatult eredaid ja täpseid värve, mis muudavad fotod tõeliselt meeldejäävaks. Nahatoonid näevad välja väga loomulikud, erksad värvid aga erksad, kuid realistlikud. Dokumentide printimiseks kasutatav pigmentmust tint annab väikestest tähtedest ja teravatest joontest teravad, selged väljatrükkid.

Kauakestvad fotod
Canoni originaaltindid ja fotopaberid on valmistatud üksteise jaoks. Tänu sellele saate kodus toota suurepärase kvaliteediga väljatrükke, mis on pleekimiskindlad kaua pärast printimist. Meie fotoprinteritega Canoni fotopaberitele ehtsate ChromLife100, ChromaLife100+ või LUCIA tintidega printimine kaitseb teie pilte kogu elu.

Kaitske oma printerit
Canoni ainulaadne FINE-prindipea tehnoloogia, mida kasutatakse igas PIXMA printeris, tagab suurepärase pildikvaliteedi ja kiire dokumendiprintimise. Nii väikese kui 0,009 mm läbimõõduga tindipihustite puhul on oluline kasutada tinti, mis on spetsiaalselt loodud täpsete FINE-prindipeadega töötamiseks. Ehtsad tindid säilitavad prindikvaliteeti ja pikendavad teie printeri eluiga.

Sellel lehel esitatud teave on tootja või kaubamärgi omand.

Lisateabe saamiseks külastage: http://www.canon.co.uk/

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles