Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

TIKTAALIK Autopro Android Auto/Apple Carplay juhtmevaba adapter (must)

TIKTAALIK Autopro Android Auto/Apple Carplay juhtmevaba adapter (must)
Laos
  • 104.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 35 €
Kaubamärgid TIKTAALIK
Kauba ID: 1460342
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

TIKTAALIK Autopro juhtmevaba Android Auto/Apple Carplay adapter (must)

Kas veedate palju aega teel? Andke endale täielik mugavus ja kasutage Tiktaalik Auto Pro adapterit oma autoga juhtmevaba ühenduse loomiseks. Kasutage funktsiooni Car Play ja pange oma auto kuvama oma isiklikku juhtimiskeskust. Adapterit kasutades saad kasutada oma telefoni funktsioone ilma seda taskust välja võtmata. Toode ühildub operatsioonisüsteemiga Android 12/iOS 10 või uuemaga ning toetab kiiret juhtmevaba ühendust Android Auto ja Apple Car Playga. See toetab Bluetooth 5.0 tehnoloogiat, töötab 2,4 GHz Wi-Fi sagedusalas ja töötab selliste populaarsete rakendustega nagu Netflix ja YouTube. Toode on kompaktse disainiga, seega ei võta see palju ruumi.

Töötage ilma tarbetute kaabliteta

Kas unustasite kaabli? Või on teil kiire ja teil pole aega Car Playga ühenduse loomiseks? Tikaliku adapter lahendab need probleemid lõplikult. Kõik, mida pead tegema, on ühendada see karbist leitud kaabli abil USB-porti ja siduda oma telefon sellega. Nüüdsest loovad teie seadmed automaatselt ühenduse kohe, kui autosse istute. Selle funktsioonide kasutamiseks ei pea te enam telefoni välja tõmbama.

Kasutage nii nagu teile meeldib

Tiktaaliku juhtmevaba adapter on multifunktsionaalne tööriist, mis muudab sõidu mitte ainult lihtsamaks, vaid ka nauditavamaks. Näiteks saate mugavalt sisse lülitada navigatsiooni auto ekraanilt, ilma et peaksite telefoni välja võtma või hoidikusse panema. Samuti on häälassistendi abil mugav muusikat sisse lülitada ja vajadusel helistada või sõnumit saata. Kas transpordite nõudlikke reisijaid, kelle jaoks pikk reis turvahällis on piinamine? Muutke ekraan privaatseks kinoks ja pange Netflixis üles koomiks, et nende jaoks reis kiiremini mööduks.

Usaldusväärne ühendus

Kasutage Car Play juhtmevabalt ja nautige stabiilset tööd ilma häireteta. Auto Pro toetab Bluetooth 5.0 tehnoloogiat ja võib töötada sagedusalas 2,4 GHz, nii et võite unustada häirivad juhtmed. Veelgi enam, nutikate tehnoloogiate kasutamine võimaldab vältida nutitelefoni aku tühjenemist. Kui autost väljute ja telefoni unustate, lülitab Auto Pro energia säästmiseks toite automaatselt välja. Toode töötab iOS-i ja Androidiga (vastavalt 10/12 ja uuemad), muutes selle laialdaselt ühilduvaks.

Läbimõeldud disain

Varustus on väikese suurusega ja minimalistliku disainiga, nii et see ei võta teie autos palju ruumi ning teil ei teki probleeme selle transportimise ja ladustamisega. Neljatuumaline protsessor ning suur hulk RAM-i ja ROM-i vastutavad kiire ja viivitusteta töö eest ning kasutusohutust kinnitavad mitmed Auto Pro-le omistatud sertifikaadid (KC, FCC, CE ning ROHS ja TELEC). . See pole veel kõik! Teie käsutuses on ka täiendav USB-port, mis võimaldab teil kuvada ekraanil enda videoid ja fotosid. Vaata, kui mugav see on!

Kaasas

  • Tiktalik Auto pro adapter x 1
  • USB-A–USB-C kaabel x 1
  • USB-C ja USB-C kaabel x 1
  • Kasutusjuhend x 1

Tootja Tiktaalik
Mudel Auto pro
Protsessor Neljatuumaline RK3328 protsessor, 1,8 GHz
DDR RAM 2G
Sisemine EMMC välkmälu 8G
WiFi 802.11a/b/g/n/ac/ax, 2,4G ja 5G Wi-Fi 6
Bluetoothi versioon Bluetooth 5.0
USB 128G
Funktsioonid Toetage juhtmevaba CarPlay-d, toetage juhtmevaba Android Autot, toetage telefoni peegeldamist, jagatud ekraani funktsiooni.
Carplay äratundmise aeg 3 sekundit
Ühilduvus Wired Car Play toetavad autod; Süsteemid iOS 10 ja uuemad / Android 11 ja uuemad
Töökeskkond -20 ℃ - 65 ℃
Mõõtmed 85 x 58 x 17 mm
Kaal 65 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles