Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Thunderoboti vabaajakott G4 (must ja hall)

Thunderoboti vabaajakott G4 (must ja hall)
Laos
  • 20.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7 €
Kaubamärgid Thunderobot
Kauba ID: 1676445
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Thunderobot G4 seljakott (must-hall)

Thunderbot G4 on melanžlõngast valmistatud seljakott mahutavusega 15,8l. See mahutab kuni 17,3-tollise diagonaaliga sülearvuteid, aga ka lisaseadmeid, nagu klaviatuur, kõrvaklapid, hiir ja palju muud. Seljakoti põhi on mustast materjalist, mis muudab mustuse vähem nähtavaks. Sellel on üks suur lukuga sahtel. Esiküljel on veel üks lukuga tasku. Seljakoti rihmad on reguleeritavad, et kasutaja saaks need vastavalt oma eelistustele sobitada.

Mitmekülgsus ja mahutavus

Thunderobot G4 seljakott ei ole lihtsalt ideaalne koht sülearvuti hoidmiseks. Oma 15,8-liitrise mahuga mahutab see seadmeid, mille diagonaal on kuni 17,3 tolli. Seest leiavad kasutajad ruumi klaviatuuri, kõrvaklappide, hiire ja paljude muude tarvikute jaoks. Tänu seljakoti disainile on kõik alati organiseeritud ja kergesti ligipääsetav.

Vastupidavus ja esteetika

300D melanžlõngast valmistatud seljakott on ühtaegu stiilne ja vastupidav igapäevastele väljakutsetele. Must ja hall värviskeem annab sellele elegantse ja moodsa välimuse ning must põhi tagab, et võimalik mustus ei jää kergesti nähtavaks. 210D vooder kaitseb veelgi seljakoti sisu.

Kandmise mugavus

Reguleeritavad rihmad on seljakoti mugavaks kandmiseks kogu päeva võtmeks. Nende abil kohandub Thunderobot G4 iga kasutaja anatoomiliste vajadustega. Selle kerge kaal, umbes 0,5 kg, tagab, et seljakott ei koorma selga.

Läbimõeldud disain

Suur lukuga põhisahtel ja täiendav esitasku muudavad asjade korraldamise ja nende juurde pääsemise lihtsamaks. See tähendab, et kasutajad saavad alati käepärast hoida olulisi tarvikuid, ilma et peaks nende otsimisele aega raiskama.

Ideaalsed mõõdud

Thunderobot G4 seljakott mõõtmetega 320 mm x 135 mm x 490 mm sobib suurepäraselt nii lühikesteks reisideks kui ka igapäevaseks kasutamiseks. Vaatamata suurele mahutavusele teeb selle kompaktne suurus sellest uskumatult praktilise reisikaaslase.

Tehnilised andmed

Bränd Thunderobot
Mudel G4
Värv Must-hall
Mahutavus 15,8L
Kaal u. 0,5 kg
Mõõtmed 320 mm x 135 mm x 490 mm
Materjal 300D melange lõng, 210D vooder
Sektsioonid 5
Sülearvutid kuni 17,3 tolli
Omadused
Traadita sagedusala

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles