Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Thunderoboti peakomplekt H31 (must)

  • 30.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.33 €
Kaubamärgid Thunderobot
Kauba ID: 1676446
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Thunderobot H31 kõrvaklapid (mustad)

Thunderobot H31 on mikrofoniga juhtmega mängukõrvaklapid, millel on 50 mm kõlarid, mis pakuvad fantastilist ruumilist heli, tagades, et kuulete alati vaenlase samme ja suudate neid kavaldada. Sisseehitatud mikrofon, kõrge tundlikkus ja müra vähendamise funktsioon tagavad sujuva ja järjestikuse suhtluse teie meeskonnaga.

Kohandage heli vastavalt oma eelistustele

Tänu tootja tarkvarale saate kohandada kõrvaklappide heli vastavalt oma maitsele. Ekvalaiseri (EQ) sätteid, heliefekte ja mikrofoni sätteid saate vastavalt soovile reguleerida. 50 mm kõlarid sageduskarakteristikuga 20 Hz - 20 kHz tagavad, et teie sukeldumine esitletavasse maailma on erakordselt sujuv. Fantastiline 7.1 ruumiline heli on käeulatuses.

Fantastilised valgusefektid

Thunderbot H31-l on ainulaadne "hingav" valgustus, mis paneb kõrvaklapid RGB-värvidega pulseerima, lisades teie öisele mängule ja võitudele atmosfääri!

Ergonoomiline disain

Kõrvaklappidel on tugev ja ergonoomiline disain, mis on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis tagavad vastupidavuse, säilitades samas kasutajamugavuse tagamiseks vajaliku paindlikkuse. Kõrvaklappide peavõru kohandub automaatselt pea suuruse järgi. Hingavad mugavad ökonahast kõrvapadjad isoleerivad suurepäraselt keskkonna, toetudes mugavalt kõrvadele.

Paki sisu

Kõrvaklapid

Kasutusjuhend

Bränd Thunderobot
Mudel H31
Värv Must
Heli draiver 50 mm
Juhtmega ühendus Jah
Taustvalgus 7 värvi
Nominaalne sisendvõimsus 30mW
Maksimaalne sisendvõimsus 100mW
Märkus. Esitatud tõlge säilitab HTML-i sildid ja pakub ingliskeelse versiooni, säilitades samas teksti algse struktuuri. Kontrollige alati tõlgitud materjali kontekstis või terminoloogias vajalike kohanduste ja täpsustuste osas.
Omadused
Traadita sagedusala must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles